Automate de încălțat botoșei la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare



Consiliul Județean (CJ) va investi în aparate profesionale de curățenie care vor fi folosite la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Satu Mare. Primul aparat a fost livrat și probat astăzi, 24 octombrie, în prezența președintelui CJ Satu Mare, Adrian Ștef, și a managerului general al spitalului, Adrian Marc.

CJ va achiziționa în total patru mașini de curățat „Rotowash” cu diagonala de 60 de cm și șase cu diagonala de 30 de cm. Totodată, azi au sosit primele două automate pentru încălțat botoșei, în următoarea lună urmând a fi achiziționate alte cinci automate.

Cu noile aparate va fi asigurată o curățenie pe secțiile spitalului mult mai bună, va scădea riscul infecțiilor și îmbolnăvirilor, iar curățenia va fi realizată mult mai rapid decât se face în prezent. Aceste aparate vor face curățenie pe holuri, dar și în saloane.

„S-a investit foarte mult în modernizarea Spitalului Județean Satu Mare, dar vrem să fie asigurată igiena în spital pentru pacienți. Sunt convins că noile aparate vor fi mult mai eficiente decât clasicul mop. În plus, vom face o economie foarte mare la detergenți și consumabile”, a spus președintele CJ, Adrian Ștef.

3 Comentarii la "Automate de încălțat botoșei la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.