Un muncitor de la UNIO, a ajuns cu arsuri grave la spital

Un muncitor de 53 de ani, angajat la SC UNIO SA din Satu Mare, a ajuns astăzi, 23 octombrie, cu arsuri grave la spital. Tragedia a avut loc, susțin investigatorii, în timp ce victima folosind un aparat de sudură cu acetilenă a încercat să taie o țeavă de apă caldă. Accidentul de muncă a avut loc în jurul orei 10.45.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM), Ioan Flore, a declarat că bărbatul nu purta șortul de protecție iar o scânteie i-a sărit pe haina care apoi s-a aprins provocându-i leziuni pe 15-20% din suprafața corpului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea ”bărbatul suferi-se arsuri de gradele II și III, la nivelul membrelor inferioare și abdomenului. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgențe (SJU) Satu Mare”.

Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al spitalului ne-a confirmat cele declarate de Roxana Cristea și Ioan Flore, adăugând că ”în urma arsurilor au fost afectate zone de la nivelul feselor și ale organelor genitale. Victima a fost introdusă în sala de operație pentru a i se face toaletarea plăgilor. Va rămâne internat aproximativ 10-15 zile”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.