Finala campionatului de fotbal „Angelo Niculescu” la Liceul Teoretic Negreşti-Oaş


Pe terenul de sport din incinta Liceului Teoretic din Negreşti-Oaş s-a desfăşurat, astăzi, campionatul de fotbal dotat cu cupa “Angelo Niculescu”. La acest campionat tradiţional, aflat la a XII-a ediţie, au participat, pe lângă elevii şi profesorii instituţiei de învăţământ, primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, fostul primar Nicolae Bura, un susţinător al liceului şi al învăţământului negreştean în general, şi directorul Liceului Teoretic, Viorel Bud.

În finala campionatului s-au întâlnit echipele claselor a XI-a A şi a X-a A. După un meci spectaculos a câştigat echipa mai experimentată a clasei a XI-a A, cu scorul de 3-1. Echipa câştigătoare l-a avut căpitan pe Marius Cicio, iar în teren pe Gheorghe Cicio, Radu Podac, Georgian Melci, Ionuţ Gherman, George Cormanioş şi Casian Crăciun. Galeriile celor două echipe au impresionat plăcut, încurajându-şi echipele favorite pe tot parcursul partidei.
În final, primarul Aurelia Fedorca a înmânat echipei câştigătoare cupa “Angelo Niculescu” şi a felicitat echipa de pe locul II.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.