Cadavrul unui sătmărean a fost găsit astăzi în Someș

Cadavrul unui bărbat de 40 de ani din Satu Mare a fost descoperit astăzi, 23 octombrie, la orele dimineții în apele Someșului. Corpul neînsuflețit al acestuia se afla la aproximativ 50 de metri de Podul Golescu.

Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea, bărbatul figura în evidențele instituției ca fiind dispărut de acasă din data de 16 octombrie. Se pare că în ultima vreme, acesta amenința-se în mai multe rânduri că se va arunca în Someș. ”Cadavrul acestuia a fost găsit azi dimineață la aproximativ 50 de metri de Podul Golescu. A fost solicitat și ajutorul și unui echipaj de la ISU ”Someș” Satu Mare, care au scos cadavrul din apele râului”.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost depus la morga Spitalului Județean de Urgențe (SJU) Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei.

Un Comentariu la "Cadavrul unui sătmărean a fost găsit astăzi în Someș"

  1. Anca   25 octombrie 2012 at 11:00 am

    Doar necazurile te imping la asa ceva. Si daca mai ai si o femeie cu care numai discutii si cearta imparti,e clar,te termina psihic.E pacat de ceea ce sa intimplat.Nu cunosc problemele din aceasta familie dar el era un baiat minunat si vorbea cu drag despre nevasta si copil.

    Răspunde

Scrie un comentariu