I-a băgat cuțitul în spate


Un bărbat de 70 de ani din comuna Gherța Mică este anchetat de polițiștii din localitate pentru agresarea unui consătean și port fără drept de armă albă.

Incidentul a fost sesizat Poliției de un localnic, prin intermediul unui apel ”112”, recepționat în jurul orei 19.00, reclamându-se izbucnirea unui scandal la pălincia din Gherța Mică. Polițiștii au stabilit că Vasile P., de 70 de ani, pe fondul consumului de alcool, și invocând neînțelegeri mai vechi, l-a lovit cu un cuțit în spate pe un alt localnic, în vârstă de 48 de ani. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, rămânând sub observație pentru efectuarea de investigații medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgențe (SJU) Satu Mare, Constantin Demian ”victima prezintă o plagă toracică însă plămânul nu a fost atins. Bărbatul a fost stabilizat din punct de vedere medical iar în prezent este în afara oricărui pericol”.

Pe numele agresorului polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de port ilegal de armă albă în locuri publice, în condiții ce periclitează liniștea publică ori integritatea fizică a persoanelor. Referitor la exercitarea de violențe, încadrarea exactă a faptei se va face după stabilirea de către medicii legiști a numărului de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării leziunilor cauzate victimei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.