Organigrama Primăriei Satu Mare va fi modificată având ca bază organigrama Primăriei Pitești

 


În perioada 18 – 19 octombrie, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica însoţit de o delegaţie formată din: secretarul municipiului Satu Mare, directorul Poliţiei locale, şeful Biroului Resurse Umane şi Salarizare, şeful Biroului pentru Proiecte cu Finanţare Europeană, au făcut o vizită de lucru la Primăria municipiului Piteşti.

Scopul vizitei a fost realizarea unui schimb de experienţă între angajaţii celor două instituţii. Având ca obiectiv reorganizarea structurii interioare a aparatului propriu şi serviciilor subordonate, primarul Dorel Coica a stabilit împreună cu primarul municipiului Piteşti, domnul Tudor Pendiuc un program de lucru comun pe toate palierele acoperind întreaga structură organizatorică a celor două instituţii.

Alegerea acestui municipiu pentru realizarea schimbului de informaţii a fost făcută pentru că în aceeaşi perioadă Primăria municipiului Piteşti a organizat o întâlnire de lucru a Asociaţiei Municipiilor din România dar şi pentru a profita de experienţa de 20 de ani pe funcţie a celui mai longeviv primar de municipiu reşedinţă de judeţ din ţară, domnul Tudor Pendiuc.

Ca şi concluzie în continuare se va trece la modificarea organigramei şi reorganizarea interioară a aparatului primarului şi Serviciilor subordonate, în limitele impuse de legislaţia în vigoare.

Cei doi primari de municipii, dr. Coica Dorel şi domnul Tudor Pendiuc au participat la deschiderea pieţei volante care s-a amenajat în centrul oraşului şi este întreţinută de către Serviciul de Administrare a Domeniului Public din subordinea Primăriei Piteşti pentru a deservi comercianţii producători tradiţionali. Primarul Coica Dorel doreşte ca pe viitor să amplaseze asemenea pieţe volante în cartierele din municipiul Satu Mare.

Edilul şef s-a oprit şi la unul din Parcurile – zonă de agrement din Piteşti pentru a vedea modelul trenuleţului pentru copii şi al altor utilităţi de joacă deoarece şi-a propus ca în viitorul apropiat să pună în funcţiune trenuleţul existent în acest moment în Grădina Romei din municipiul Satu Mare pentru satisfacţia celor mici.

Discuţiile au fost multiple, temele interesante iar schimbul de informaţii eficient.

4 Comentarii la "Organigrama Primăriei Satu Mare va fi modificată având ca bază organigrama Primăriei Pitești"

 1. gaga   21 octombrie 2012 at 5:41 pm

  de ce Piteşti şi nu Sibiu?…sau Braşov….sau Oradea?

  Răspunde
 2. cristi   21 octombrie 2012 at 7:24 pm

  trebuie urmat exemplul de la Pitesti pentru ca aici primarul Pendiuc este la al 4-lea mandat. Iar administratia actuala a satmarului, USL-ista, vrea sa stea la conducere inca cel putin 20 de ani! Ce-i asa de greu de inteles??

  Răspunde
 3. Maria   22 octombrie 2012 at 5:25 pm

  Cristi, cred ca nici tu nu crezi in ceea ce ai scris:)

  Răspunde
 4. abriham   23 octombrie 2012 at 10:59 am

  hmm, ma intreb la ce bun….

  Răspunde

Scrie un comentariu