Scăpaţi de electronicele uzate

Sătmărenii care au în casă aparate electrice şi electronice uzate şi doresc să se debaraseze de acest „balast” pot să o facă, astăzi, 20 octombrie şi duminică, 21 octombrie, ducând aceste deşeuri la unul dintre cele zece puncte de colectare înfiinţate în acest week-end, pe raza municipiului Satu Mare. Acţiunea face parte din cadrul campaniei intitulată sugestiv „Locul deşeurilor nu este acasă. Trimite-le la plimbare!”. Acest demers s-a născut din iniţiativa Asociaţiei Române pentru Reciclare RoRec România. Partenerii acestei acţiuni sunt Primăria municipiului, reşedinţă de judeţ şi Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Satu Mare.

Campania a debutat astăzi, în fiecare dintre punctele stabilite de comun acord de RoRec în colaborare cu instituţiile din Satu Mare implicate în această acţiune. Vă reaminim că, cetăţenii care vor participa la acțiunea de colectare și vor depune aparate uzate vor fi înscriși la o tombolă cu premii oferite de “Indesit”, “Severin” și “Candy”. Locuitorii din municipiul Satu Mare vor intra astfel în cursa pentru unul dintre următoarele premii: două combine frigorifice marca “Candy”, patru hote marca “Indesit”, cinci cuptoare cu microunde marca “Candy” și cinci fiare de călcat marca “Severin”.

În continuare vă prezentăm lista punctelor de colectare existente la nivelul municipiului, reşedinţă de judeţ:

Cartierul Micro 14, lângă Școala “Mircea Eliade”
Cartierul Micro 15, lângă Școala “Bălcescu – Petofi”
Cartierul Micro 16, lângă Școala “Avram Iancu”
Cartierul Micro 17, lângă Școala “Ion Creangă”
Strada Botizului, lângă Grădinița cu Program Prelungit “14 Mai”
Cartierul 14 Mai, lângă Liceul Teologic Ortodox “Nicolae Steinhardt”
P-ța Titulescu, lângă Școala Nr. 10
Centrul Nou, lângă Școala “Constantin Brâncoveanu”
Cartierul Carpați II, lângă Școala “Octavian Goga”
Strada Rodnei, lângă Școala “Dr. Vasile Lucaciu”.

Acţiunea continuă şi mâine (duminică), în intervalul orar 09.00-16.00. Tragerea la sorţi a câştigurilor puse la bătaie va avea lor duminică, cu începere de la ora 17.00, la Casa Verde din Grădina Romei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.