S-a reînființat Partidul Comunist Român

Un grup de persoane au depus, marți, la Tribunalul București, o cerere de înregistrare în registrul partidelor a Partidul Comunist Român (PCR), aceștia precizând, însă, că doresc să fie asociați cu idealurile comunismului, nu cu Nicolae Ceaușescu, potrivit România TV.

În vederea depunerii acestei solicitări, semnatarii documentului au strâns, din 2010, aproximativ 27.000 de semnături de susţinere, liderii PCR afirmând că ar vrea să participe din nou activ în politica românească.

Cei care au mers marți la Tribunalul București pentru a depune cererea de înscriere a PCR au precizat că şi-au pregătit şi un slogan pentru reintrarea în politică: “Un nou început”, adăugând că nu vor să fie asociați cu Nicolae Ceaușescu, deoarece nu sunt partizanii fostului dictator, ci vor să fie asociați cu idealurile comunismului.

“Comunismul nu se rezumă doar la Nicolae Ceauşescu. Nicolae Ceauşescu a fost ultimul conducător al Partidului Comunist Român pe perioada căruia România a ajuns în vârful politicii internaţionale. Putem spun chiar că în întreaga istorie a ei a fost perioada cea mai benefică, chiar dacă s-a terminat dezastruos în 1989 prin uciderea lui Nicolae Ceauşescu şi preluarea conducerii statului de către cei care au trădat partidul şi pe Nicolae Ceauşescu”, au declarat, marţi, pentru România TV, noi PCR-işti.

4 Comentarii la "S-a reînființat Partidul Comunist Român"

 1. Popovivi Mircea   23 octombrie 2012 at 12:31 pm

  Felicitari, sa vina Partidul Comunist Ronan.

  Răspunde
 2. gagica   23 octombrie 2012 at 3:23 pm

  foarte tare frate

  Răspunde
 3. Viorica   23 octombrie 2012 at 3:25 pm

  Pe acele vremuri era mult mai bine

  Răspunde
 4. SCOCH   23 octombrie 2012 at 3:26 pm

  NOSTALGIE, NOSTALGIE…..

  Răspunde

Scrie un comentariu