Fetiță de 4 ani acroșată de o mașină

Două accidente de circulație au fost sesizate Biroului Rutier în cursul zilei de luni, 15 octombrie, polițiștii intervenind de îndată și efectuând cercetările la fața locului.

Primul eveniment rutier, produs la intersecția Străzilor Nichita Stănescu și Luko Bela din municipiu, a fost înregistrat în jurul orei 12.00, victimă fiind un pieton în vârstă de 71 de ani. Tiberiu S., din Satu Mare, s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii, prin loc nepermis și fără să se asigure, fiind accidentat ușor de autoturismul condus de Carol N., de 46 de ani.

Leziuni ușoare a suferit în urma unui alt accident și o fetiță de numai 4 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni fiind acroșată de autoturismul condus de Marius P., de 50 de ani, din Satu Mare. Acest accident, produs pe Strada Corvinilor din municipiu, a fost sesizat Poliției în jurul orei 16.00.

Șoferul a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice.

În ambele cazuri șoferilor le-au fost recoltate și probe biologice pentru stabilirea unor eventuale alcoolemii, polițiștii continuând cercetările în cauze.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.