”Casa de pe graniță” la Teatrul de Nord Satu Mare

Sala Mare de spectacole a Teatrul de Nord Satu Mare va găzdui duminică, 21 octombrie, cu începere de la ora 19.00, premiera spectacolului ”Casa de pe graniță” de Sławomir Mrożek. Regia îi aparține lui Cosmin Matei iar scenografia lui Szabó Anna Boglárka.

În cadrul acestui spectacol vor urca pe scenă următorii actori: Vlad Mureşan, Dana Moisuc, Adriana Vaida, Radu Botar, Ciprian Vultur, Stelian Roşian, Dorina Nemeş, Sergiu Tăbăcaru, Ionuţ Mateescu și Tibor Székely.

”Casa de pe graniță poate a fi a oricăruia dintre noi. În viața fiecăruia dintre noi intervin presiuni şi limitări impuse de cei din jurul nostru, de membrii propriei familii sau de un sistem de orice fel. Ele sunt în permanentă schimbare. La fel ca noi. Problema e dificilă, spune un personaj. Când propriile bariere opresc curiozităţile şi intenţiile noastre, ne blochează emoţiile şi gândurile, cădem pradă constrângerilor altora. Cum să suprimăm aceste bariere impuse prin voinţa altora, mai altfel ca noi? Unde se termină influenţele şi unde începi tu?”, a declarat regizorul Cosmin Matei.

Pentru spectacolul de duminică este valabil abonamentul Premieră ”Ştefan Mareş”. Cei care nu au abonamente trebuie să știe că preţul unui bilet este de 30 lei.

Următorul spectacol este programat pe data de 28 octombrie, de la ora 19.00, însă de această dată va fi valabil abonamentul ”Vasile Savinescu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.