Valuri de bere la Sathmarer Bierfest 2012


Mii de litri de bere şi cantităţi considerabile de cârnăciori le-au fost servite şi astăzi, 14 octombrie, celor care au ales să-şi petreacă duminica în imensul cort amenajat la Hotel „Dana”, de pe strada Careiului, cu ocazia celei de-a doua ediţii a „Sathmarer Bierfest”.

Festivalul berii de la Satu Mare a reuşit să atragă o mulţime de concitadini de-ai noştri care au venit pentru a savura gustul adevăratei beri nemţeşti. Atmosfera a fost întreţinută de formaţiile care au oferit muzică tradiţională germană dar şi de dansatorii care au rupt ropote de aplauze din rândurile auditoriului. Aşa cum s-a întâmplat şi ieri (sâmbătă), consumaţia s-a făcut pe bază de vouchere care s-au putut cumpăra la faţa locului, la preţul de 25 de lei fiecare. În contul unui voucher participanţii au putut consuma mâncare tradiţională germană dar şi o halbă de un litru de bere.

Vă reamintim că evenimentul a fost organizat de Asociaţia Economică Germano-Română, Forumul Democrat German Satu Mare, firma Zirmer Bud în parteneriat cu Primăria municipiului Satu Mare și Consiliul Judeţean (CJ).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.