“Un million de stele” în Centrul Sătmarului


În ciuda temperaturii scăzute de afară, mulţi sătmăreni au ales să-şi petreacă seara alături de percuţioniştii Cserey Csaba şi Balogh Feri respectiv de “Opus 4”, formaţie ce a cântat melodii evergreen, în cadrul unui concert de binefacere organizat în Centrul Nou de către Caritas Satu Mare. Acţiunea, intitulată sugestiv “Un million de stele”, a avut loc astăzi, de la ora 18.00.

Totodată, cei prezenţi „au adus lumină” aprinzând câte o lumânare, punând astfel umărul la sprijinirea Centrelor de Îngrijire la Domiciliu. La eveniment au participat şi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef, primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica şi cei doi viceprimari, dr. Radu Roca şi Marcela Papici. Oficialităţile au aprins şi ei câte o lumânare, venind astfel în sprijinul persoanelor aflate în dificultate.

Sumele adunate din cumpărarea tombolelor şi lumânărilor sunt menite să sprijine munca Centrelor de Îngrijire la Domiciliu. Preţul unui bilet de tombolă a fost de 20 de lei, iar cel al unei lumânări, de 5 lei.

Mai trebuie spus că premiile la tombolă constau în trei abonamente “Full Club” oferite de “Primagym”, o cină pentru două persoane la Restaurantul “Al Capone”, un tuns şi coafat oferit de Verdes Kitty (coafor) şi o şedinţă de manichiură oferită de Hail Gabriella (manichiuristă).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.