Negrești-Oaș: Repartizarea boxelor pentru lemne în Cartierul Victoriei

Primăria oraşului Negreşti-Oaş a repartizat boxele pentru lemne construite în Cartierul Victoriei – zona Poliţiei, cei 31 de beneficiari intrând astăzi, 12 octombrie, în posesia acestora.

Pentru cele 31 de boxe construite de Primăria oraşului Negreşti-Oaş au fost depuse 75 de cereri, spaţiile disponibile fiind repartizate în funcţie de mai multe criterii. Au avut prioritate familiile în vârstă, familiile cu copii, persoanele care se încălzesc cu lemne, foştii deţinători de spaţii de depozitare care au plătit impozite pe terenul ocupat.

În următoarele trei săptămâni, Primăria Negreşti-Oaş urmează să construiască alte circa 30 de boxe, astfel încât toţi cei care se încălzesc cu lemne în cartier să poată beneficia de spaţii de depozitare civilizate. Conducerea Primăriei oraşului Negreşti-Oaş a decis să construiască boxe moderne pentru lemne în cartierele care au fost reabilitate. Acest lucru este necesar deoarece majoritatea cetăţenilor care locuiesc în blocuri folosesc surse de încălzire pe bază de lemne, iar după modernizare vechile lemnării au fost demolate.

Un Comentariu la "Negrești-Oaș: Repartizarea boxelor pentru lemne în Cartierul Victoriei"

  1. cetatean   13 octombrie 2012 at 10:01 am

    cat de implicata este primarita de la NegrestI

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.