ARD și-a prezentat oficial candidații la parlamentarele din acest an

Alianța România Dreaptă (ARD) Satu Mare și-a prezentat astăzi, 12 octombrie, candidații la alegerile parlamentare din 9 decembrie, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul PD-L. 

Lista votată miercuri (10 octombrie), în cadrul Biroului Permanent Județean (BPJ) Satu Mare a suferit câteva modificări. Locul Laurei Bota, propusă să candideze în Colegiul 4, a fost luat de liderul organizației județene de tineret a PD-L, avocatul Adrian Cozma. Întrebată despre modificarea apărută, în condițiile în care, în cursul zilei de ieri (joi, 11 octombrie) chiar Laura Bota a confirmat lista candidaților la parlamentare aceasta a sus că ”astăzi, nu doresc să declar nimic. Voi ieși zilele următoare cu o conferință de presă și atunci voi face declarații”. Potrivit unor surse din cadrul PD-L, candidatura Laurei Bota ar fi fost respinsă la București.

Potrivit acelorași surse, în ceea ce îl privește pe fostul prefect al județului Satu Mare, Radu Giurcă, acesta nu a acceptat candidatura în Colegiul 2 la Senat.

Potrivit celor declarate de președintele organizației județene a PD-L Satu Mare, Claudiu Ardelean, lista va fi supusă validării Biroului Permanent Național (BPN) însă ”puțin probabil ca această listă să mai sufere modificări”.  Astfel, pe Colegiul 1 la Senat va candida Petre Mureșan, cel care a intrat în bătălia electorală și în 2008. În Colegiul 2 la Senat, PD-L-iștii îl aruncă în bătălia electorală pe președintele organizației municipale Satu Mare a partidului, Sorin Ghilea.

Și la candidaturile pentru Camera Deputaților au apărut câteva modificări. Cu toate acestea a rămas valabilă candidatura Andreei Paul (în Colegiul 1), al fostului candidat din partea PRM la funcția de primar al municipiului Satu Mare, Sergiu Băbășan (Colegiul 2) și candidatura avocatului Ovidiu Mureșan (în Colegiul 5). Însă, în Colegiul 3 a fost propus Ioan Mihalca, cel care a candidat din partea PD-L și în 2008, pe același colegiu, iar în Colegiul 4 va fi lansat în bătălia electorală, avocatul Adrian Cozma.

În luările de cuvânt candidații s-au declarat hotărâți să câștige alegerile ”să câștigăm un colegiu de senator și cel puțin unul la Camera Deputaților”, a declarat Petre Mureșan.

Andreea Paul a declarat că ”mi-am asumat menirea de a răspunde pentru Țara Oașului și a duce problemele oșenilor acolo unde se iau decizii”.

4 Comentarii la "ARD și-a prezentat oficial candidații la parlamentarele din acest an"

 1. ION   13 octombrie 2012 at 10:05 am

  CE-I CU INIMA AIA DIN SPATELE VOSTRU?

  Răspunde
 2. Tanu   14 octombrie 2012 at 8:14 pm

  aia-i sigla

  Răspunde
 3. marius   15 octombrie 2012 at 9:04 am

  cata au costat foliile de pe mertan domnule Cosma?………..banditi si hoti ce suntet impreuna cu stimata doamna Pal,o bate Bura la voturi de o sa ii apalude urechile!!!:)))))),Pe galistul papagalistul nu il lansati in cursa?

  Răspunde
 4. mihai   15 octombrie 2012 at 6:18 pm

  babasan este cel mai penibil de acolo

  Răspunde

Scrie un comentariu