Primăria Satu Mare pune asistaţii social la treabă

Primăria municipiului Satu Mare împreună cu Serviciul Public de Asistenţă Socială (SPAS) organizează activităţi de prestare de servicii în folosul comunităţii pentru persoanele care beneficiază de ajutor social şi persoanele cărora li s-au transformat amenzile contravenţionale în obligativitatea prestării acestor servicii.

Astfel, în cursul zilei de astăzi, 11 octombrie, s-a organizat o acţiune de curăţenie pe domeniul public, zona situată la Cap Pod Golescu – Restaurant ”Poiana Codrului”. Această acţiune vine în întâmpinarea unor sesizări ale locuitorilor din zonă, în activităţi fiind implicate şase persoane care au igienizat spaţiul prin adunarea deşeurilor.

Acţiunile de acest gen vor continua şi pe viitor. Vor fi vizate pentru salubrizare doar zonele situate pe domeniul public care nu sunt prevăzute în contractul încheiat cu operatorul de salubrizare.

2 Comentarii la "Primăria Satu Mare pune asistaţii social la treabă"

  1. Mary   11 octombrie 2012 at 4:45 pm

    Este bine ca toata lumea care beneficiaza de ajutor social sa dea o mana de ajutor. In cimitire ar fi foarte de folos sa se adune ierburile dintre morminte in fiecare saptamana.

    Răspunde
  2. ludvig   11 octombrie 2012 at 6:52 pm

    foate buna ideea

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.