Târgul de produse tradiționale și ecologice

 

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel împreună cu viceprimarul dr. Radu Roca au convocat astăzi, 10 octombrie, o întâlnire cu specialişti din cadrul Serviciului Administrarea Domeniului Public şi Servicii Publice din cadrul Primăriei municipiului Satu Mare precum şi cu preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Produse Tradiţionale şi Ecologice din Satu Mare, Ioan Pop pentru a stabili ultimele detalii privind organizarea Târgului de produse tradiţionale şi ecologice.

Evenimentul va fi organizat pe platoul din Piaţa 25 Octombrie, în perioada 12 – 14 octombrie, cu ocazia celei de-a doua ediţii a ”Zilei Recoltei”. Deschiderea oficială va avea loc vineri, 12 octombrie, la ora 10.00.

Primăria municipiului Satu Mare va asigura: spaţiul de amplasare pentru 38 de producători, accesul acestora pentru aprovizionare pe platou, timp de trei zile, asigurarea energiei electrice pentru producătorii de produse perisabile, asigurarea salubrizării şi a coşurilor de gunoi în zona de desfăşurare a Târgului, asigurarea pazei corturilor pe timpul nopţii și asigurarea accesului la toaletele din Casa de Cultură a Sindicatelor.

Reprezentanţii producătorilor promit că cei 38 de participanţi, care au anunţat că vor fi prezenţi cu un sortiment diversificat de produse tradiţionale, vor reuşi, prin cantităţile pe care le vor aduce, să facă faţă unui număr mare de solicitări. Pe parcursul celor trei zile, sătmărenii vor avea ocazia să cumpere produse cu adevărat tradiţionale şi care respectă reţetele originale.

Programul celei de-a doua ediţii a ”Zilei Recoltei” se va încheia cu un spectacol la Casa de Cultură a Sindicatelor, care va avea loc duminică, 14 octombrie, de la ora 18.00. protagoniștii acestui spectacol vor fi Petrică Mureşan şi invitaţii săi, Veta Biriş, Cristian Pomohaci, Năstăcuţa Iuga, Ionel Sabo, Ionela Toma şi Vlad Doroş.

2 Comentarii la "Târgul de produse tradiționale și ecologice"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.