”Paris, mon amour”, pe scena Teatrului de Nord Satu Mare

Piesa de teatru ”Paris, mon amour” a fost tema conferinței de presă de astăzi, 9 octombrie, organizate în sala de protocol a Teatrului de Nord Satu Mare. La întâlnirea cu jurnaliștii au fost prezenți autorul textului acestei piese, Sorin Oros, dar și subcomisarul de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Satu Mare, Simona Săndulescu.

Potrivit celor declarate de Săndulescu, piesa se adresează în primul rând tinerilor dar nu numai, având în vedere că abordează o tematică cât se poate de acută a societății contemporane și anume … traficul de ființe umane. ”Am considerat că, prin prezentarea acestei problematici, cea a traficului de ființe umane, prin prisma unei piese de teatru, ne vom atinge mai ușor ținta. Prin acest demers dorim ca tinerii, mai creduli, să învețe să nu stea de vorbă cu orice străin și mai ales să nu de-a curs oricărei invitații sau reclame cu privire la un loc de muncă bine plătit în străinătate”.

Sorin Oros a declarat că spectacolul a fost realizat de trupa ”Teatrul de joacă” al Bibliotecii Județene ”G. T. Kirileanu” din Piatra Neamț, coordonați de regizorul Gheorghe Hibovschi. Spectacolul este programat pentru ziua de joi, 11 octombrie, și va avea două reprezentații, prima la ora 16.00 iar cea de-a doua la ora 18.00.

Un Comentariu la "”Paris, mon amour”, pe scena Teatrului de Nord Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.