”Ziua porţilor deschise” la Schelmmer România

Viceprimarii municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca şi Marcela Papici au participat astăzi, 5 octombrie, la Ziua porţilor deschise, eveniment organizat de firma Schelmmer România situată în Parc Industrial Vetiş, str. Careiului nr. 8.

La eveniment a participat și subprefectul județului Satu Mare, Cristian Sasu, președintele Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef dar și directorul executiv al Direcției Generale a Finanțelor Publice (DGFP) Satu Mare, Mircea Ardelean.

Producătorul german de subansamble auto Schlemmer are deschis la Satu Mare o fabrică de producere a sistemelor de protecție a cablurilor pentru industria auto, investiția necesară ridicându-se la zece milioane euro.

Schlemmer GmbH, este unul dintre principalii producători și distribuitori mondiali de sisteme de protecție a cablurilor, de Air & Fluid and Mechatronic Systems pentru industria auto, precum și pentru distribuitorii de sisteme de cabluri din industrie și comerț en-gross, în domeniile construcțiilor de mașini și nave. Schlemmer dispune la nivel mondial de unități de producție în Italia, Spania, Turcia, Maroc, Tunisia, China, Coreea de Sud și Brazilia, precum și de o rețea de distribuție și societăți partenere în 26 de țări.

”Putem spune fără a greşi că investiţiile germane reprezintă un pilon important pentru dezvoltarea economică a municipiului. În ultimii ani, volumul investițiilor germane în Satu Mare a crescut foarte mult. Având în vedere potențialul oferit de Satu Mare, eu personal, văd mari posibilități de colaborare. Prin Asociaţia Economică Germano-Română foarte activă, care ne-a sprijinit mult în atragerea de investiții germane, am certitudinea că vom colabora la fel de bine și pe viitor. Un atu al nostru pentru atragerea firmelor germane este comunitatea germană foarte puternică din municipiu şi judeţ. Pe această cale invit investitorii germani la o prezență și mai puternică în municipiul nostru”, a declarat dr. Radu Roca, viceprimarul municipiului Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.