Specialiștii în resurse umane se întâlnesc la un workshop, în localitatea Vama

În perioada 3-5 octombrie, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) Alba organizează în localitatea Vama, workshop-ul cu tema ”Mecanisme de monitorizare, evaluare şi revizuire a planurilor nominale de formare profesională aflate în implementare”. Evenimentul reunește 32 de specialiști în resurse umane de la nivelul a 16 AJOFM-uri, din regiunile Centru, Vest și Nord-Vest.

O parte a evenimentului va fi dedicată învățării celor mai bune metode de instruire a salariaților la locul de muncă cu accent pe e-learning, coaching, mentorat. Soluțiile vor fi prezentate de către specialiștii partenerilor spanioli din proiect, care au o bogată experiență în domeniu.

Evenimentul este parte componentă a proiectului ”3C – Calitatea Crează Competențe – Calitatea în formare Crează Competențe profesionale de nivel european pentru personalul SPO din Regiunile Centru, Vest și Nord-Vest”, implementat de AJOFM Alba, împreună cu AJOFM Arad, AJOFM Satu Mare, SC Tobimar Construct SRL Alba Iulia, Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Desarrollo de Estrategias Exteriores SA (Spania), Fomento de Iniciativas y Desarrollo de Actividades SL (Spania) și Servicio Público de Empleo del Principado de Asturias (Spania).

În cadrul acestui proiect va fi implementată și o strategie pe termen mediu care să permită dezvoltarea profesională a specialiștilor responsabili cu consilierea, dezvoltarea spiritului antreprenorial pentru șomeri și mobilitatea forței de muncă precum și programe de formare profesională și instruiri la locul de muncă prin metode modern de formare (e-learning, coaching, mentorat etc). Partenerii naționali și internaționali implicați în proiect aduc expertiză în domenii care vizează formarea profesională continuă a specialiștilor AJOFM din regiunile Centru, Vest și Nord-Vest. Proiectul care implică atât sectorul public, cât și mediul privat și academic se va finaliza în iulie 2014 și este co-finanțat de Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ”investește în oameni!”.

Un Comentariu la "Specialiștii în resurse umane se întâlnesc la un workshop, în localitatea Vama"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.