Mircea Ardelean, s-a întâlnit cu angajații din cadrul AMAVS

Directorul executiv al Direcției Generale a Finanţelor Publice Satu Mare, Mircea Ardelean, a continuat azi, 3 octombrie, seria de întâlniri cu structurile componente ale direcţiei, tema vizată fiind de această dată ”Activitatea de Metodologie şi Administrare a Veniturilor Statului”. La întâlnire a participat şi directorul executiv adjunct, Dan Maier.

În deschidere, directorul Ardelean a felicitat-o pe șefa Administraţiei pentru Contribuabili Mijlocii Satu Mare, Luminiţa Albu, pentru depăşirea planului pe luna septembrie cu peste 17 procente şi pentru clasarea pe locul 11 în ţară între celelealte administraţii pentru contribuabuili mijlocii.

La fel ca şi în cazul întâlnirilor precedente s-au enumerat principalele obiective ale conducerii pe termen scurt şi mediu, cele mai importante dintre ele fiind reducerea arieratelor şi a evaziunii ficale. Ardelean a subliniat faptul că din punct de vedere organizatoric, lucrurile considerate de el cele mai importante sunt disciplina şi respectarea ierarhiei, comunicându-le totodată celor prezenţi că uşa sa este întotdeauna deschisă pentru rezolvarea problemelor care ar putea să apară în desfăşurarea activităţii fiecăruia.

În final s-a discutat despre stadiul transferului dosarelor contribuabililor preluaţi de la Casa Judeţeană de Pensii Satu Mare, respectiv de la Casa de Judeţană de Asigurări de Sănătate  Satu Mare care în cazul primei instituţii a fost finalizat în proporţie de 100% iar în cazul celei de-a doua se află abia la început.

Un Comentariu la "Mircea Ardelean, s-a întâlnit cu angajații din cadrul AMAVS"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.