Locul 52 pentru Molnar Rajmond la Concursul internațional de caiac-canoe din Sardinia

Sportivul sătmărean de la ”Nomad Kalyak”, Rajmond Molnar, s-a clasat pe locul 52 în cadrul Concursul internațional de caiac-canoe ”Ohana Mana” din Sardinia. Sătmăreanul nostru a fost singurul reprezentant al României la această competiție de rang internațional ce a avut loc week-end-ul trecut.

Cu toate că și-ar fi dorit un loc mult mai bun, Rajmond spune că nu este deloc dezamăgit de rezultatul obținut având în vedere că a concurat cu sportivi foarte puternici din Africa de Sud și Australia care participă frecvent la astfel de competiții, organizate pe mare. ”Pentru mine, spre exemplu, a fost mai neobișnuit să mă lupt cu valuri ce atingeau chiar 5 metri în înălțime, dar pentru cei din Africa de Sud sau Australia, asemenea competiții sunt foarte obișnuite. La concurs s-au înscris 130 de sportivi iar eu am ocupat locul 52. Concursul a fost extrem de solicitant din punct de vedere fizic dar pentru mine a fost experiență deosebită”, a declarat Rajmond.

Competiția s-a desfăşurat în perioada 28-29 septembrie, iar concurenţii au avut de parcurs o distanţă de 38 de km în prima zi (28 septembrie), la care s-a mai adăugat şi un traseu de 12 km, în cea de-a doua zi a concursului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.