Seniorii PSD, sărbătoriți așa cum se cuvine


Seniorii Partidului Social Democrat, filiala Satu Mare au fost sărbătoriți astăzi, 1 octombrie, așa cum se cuvine, într-un cadru cât se poate de plăcut. La evenimentul organizat cu începere de la ora 14.00, la sediul USL Satu Mare, au participat senatorul social-democrat, Valer Marian, deputatul Gheorghe Ciocan, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Mircea Govor, președintele Organizației Județene de Femei a PSD, dr. Paula Mare, președintele TSD Satu Mare, avocatul Ciprian Ardelean, consilierul județean Ioan Viman, Nicolae Bura și alți membrii marcanți ai PSD Satu Mare alături de seniorii organizației.

În luarea de cuvânt senatorul Valer Marian i-a felicitat pe seniori cu ocazia ”Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice” asigurându-i de tot sprijinul atât din partea sa cât și al organizației pe care o conduce. ”Așa cum îi stă bine unui partid de stânga, noi am fost întotdeauna aproape de dumneavoastră. Vreau să vă spun că pe termen mediu și lung, PSD are o serie de măsuri în vederea îmbunătățirii situației persoanelor vârstnice”, a declarat Marian. În continuare Valer Marian a dat citire mesajului primului ministru al României, Victor Ponta, cu ocazia acestei zile.

După partea oficială, senatorul sătmărean a acordat un număr de 70 de diplome de excelență seniorilor prezenți la această sărbătoare. Apoi, seniorii au ciocnit câte un pahar cu liderii PSD după care i-a așteptat o masă încărcată cu bunătăți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.