Deschidere de an universitar la Extensia UBB Satu Mare


Studenții Facultății de Administrație Publică din cadrul extensiei din Satu Mare a Universității ”Babeș-Bolyai” (UBB) Cluj Napoca, au participat astăzi, 1 octombrie, la deschiderea noului an universitar. Evenimentul a avut loc în Amfiteatrul așezământului de învățământ sătmărean, cu începere de la ora 10.00.

La deschiderea oficială a noului an universitar au participat lect. univ. drd. Octavian Apan, directorul de studii din cadrul extensiei sătmărene, asist. univ. drd. Ștefan Șuta, dar și alte cadre didactice de la liniile de studii în limbile română și maghiară.

În luarea de cuvânt Ștefan Șuta le-a urat studenților de anul I un bun venit în băncile unei universități cu o însemnată tradiție precum UBB, subliniind că și în Satu Mare Facultatea de Administrație Publică împlinește 13 ani de existență.
Lect. univ. drd. Octavian Apan i-a salutat la rândul său pe viitorii studenți îndemnându-i să studieze pentru a deveni cât mai buni profesioniști în administrația publică locală. ”Pe această cale urez tuturor studenților un nou an universitar cât se poate de bun și îi îndemn să beneficieze din plin de tot ce le poate oferi această universitate. Este foarte important să menținem poziția de lider printre celelalte instituții de învățământ superior a Universității Babeș-Bolyai și ca dumneavoastră să vă formați un bagaj de cunoștințe cât mai solid până la sfârșitul studiilor”, a declarat lect. univ. drd. Octavian Apan.

După deschiderea festivă studenții au rămas pentru încheierea contractelor de studii și aflarea orarului după care vor frecventa cursurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.