“Festivalul Zmeielor” la Ştrandul din Carei

Sâmbătă, 30 septembrie, începând cu ora 11.00, la Ştrandul Termal din Carei, Direcţia de Cultură şi Sport Carei în colaborare cu Asociaţia “Corvus Regia” a organizat cea de a cincea ediţie a “Festivalului Zmeielor”.

Pe parcursul a celor şase ore, la eveniment au fost prezenţi peste 300 de copii alături de părinţi şi bunici. Au fost confecţionate 32 de zmeie, în total lansându-se peste 50, restul fiind zmeie cumpărate din magazine.

În afară de confecţionarea zmeielor, participanţii au putut trage cu arcul, au vizionat reprezentaţii de aeromodele şi maşini teleghidate, au putut realiza obiecte din hârtie şi din gips şi au putut testa arme de airsoft.

Toţi cei ce au confecţionat zmeie au fost răsplătiţi cu diploma de participare. Cele mai reuşite zmeie au fost confecţionate de Marcu Cristian, Negreanu Răzvan şi Todea Sebastian. Zmeul înălţat cel mai sus a aparţinut şi în acest an lui Miron Patrik.

Pe lângă vremea excelentă, cei prezenţi la Ştrandul Termal au putut admira ponei, cai şi căprioare.

„Festivalul Zmeielor” este o manifestare care se adresează familiei şi oferă acesteia posibilitatea de a petrece o zi împreună, construind zmeie şi participând la diferite alte activităţi care dezvoltă abilităţile practice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.