Concurs de desene “Strada nu e loc de joacă!”

Tema ultimei zile din cadrul “Săptămânii Prevenirii Criminalităţii” a fost educaţia rutieră, ocazie cu care copiii de grădiniţă au fost invitaţi să participe la un concurs de desene în Grădina Romei, organizat de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare şi Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ), cu sprijinul Primăriei municipiului, reşedinţă de judeţ.

La evenimentul ce a avut loc la Casa Verde au participat 47 de copii însoţiţi de educatoare, reprezentând Grădiniţele cu Program Prelungit (GPP) nr. 5 şi 14 Mai respectiv Grădiniţa Vetiş.

Copiii au realizat fiecare câte un desen având ca temă “Strada nu e loc de joacă!”, străduindu-se să demonstreze că ştiu regulile de circulaţie şi ştiu să circule corect. Juriul a fost format din comisar de poliţie Simina Săndulescu, inspector de poliţie Felicia Hrihorişan şi Leontina Ghiţ, reprezentanta IŞJ Satu Mare, care au apreciat atât calitatea artistică a lucrărilor, cât şi respectarea temei şi originalitatea ei, precum şi mesajul transmis.

La finalul concursului, toţi copiii au primit câte un premiu oferit de Primăria municipiului Satu Mare, iar cele mai reuşite opt desene au fost prezentate şi premiate separat, copiii bucurându-se de cadourile primite în plus.

Iată şi clasamentul final al competiţiei:

Locul I GPP nr.5
Locul II GPP 14 Mai
Locul III Grădiniţa Vetiş.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.