Ambasadorul Coreei de Sud în România dorește dezvoltarea unor proiecte comune cu județul nostru


Prezent astăzi, 27 septembrie, la Satu Mare ambasadorul Coreei de Sud în România, Im Han-taek, a declarat că în viitor țara sa ar dori să dezvolte proiecte comune cu județul nostru în domeniul agriculturii.

La întâlnirea cu delegația sud-coreeană, au participat prefectul județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, subprefectul Cristian Sasu, președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef și primarul municipiului, reședință de județ, dr. Dorel Coica.

În interviul acordat la finalul întrevederii cu conducerea administrației județene și locale, reprezentantul Coreei de Sud în România a declarat că ”cel mai viu interes pentru noi îl reprezintă sectorul agricol. În esență noi am venit la Satu Mare pentru a discuta cu privire la posibilitățile dezvoltării unor parteneriate pe termen mediu și lung în domeniile agricol și industrial. Pe lângă sectorul agricol ne mai interesează și cel legat de posibilitatea utilizării surselor de energie alternativă. Aici mă gândesc la apa termală care există în subsolul județului dumneavoastră”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.