Andreea Paul Vass vrea să fie deputata oşenilor

Vicepreşedintele PD-L, Andreea Paul Vass, va candidata în judeţul Satu Mare pe Colegiul 1 Oaş, pentru Camera Deputaţilor. Anunţul a fost făcut astăzi, 25 septembrie, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute de candidatul PD-L-iştilor sătmăreni şi de preşedintele organizaţiei judeţene a formaţiunii politice, Claudiu Ardelean.

Se pare că vizitele multe şi dese sunt … cheia marilor suuccese. Acest lucru se adevereşte din plin în cazul Andreei Paul Vass care, după o serie de „vizite de lucru” făcute în judeţul Satu Mare a reuşit să obţină un loc într-unul din colegiile râvnite şi de alţi doi lideri PD-L sătmăreni. Este vorba despre Beniamin Kira şi Samuil Ţânţaş. Cu toate acestea, Biroul Permanent Judeţean (BPJ) a decis că pe Colegiul 1 Oaş să candideze Andreea Paul Vass … pedelista din Sălaj. Aspiranta la deputăţie a declarat că „nu cred că există mândrie mai mare în România decât cel de a câştiga încrederea oşenilor”.

Cu toate acestea potrivit unui zvon ce a prins aripi zilele trecute, Andreea Paul Vass trebuia să candideze pe Colegiul 2, cel al deputatului Ioan Holdiş. Cui îi este rezervat acel colegiu? Cu toate insistenţele jurnaliştilor, Claudiu Ardelean nu a dorit să dezvăluie numele celorlalţi candidaţi pe care partidul pe care îl conduce îi va arunca în bătălia electorală de la parlamentare.

Potrivit celor declarate de Ardelean, candidatura fostului consilier pe probleme economice a lui Emil Boc a fost hotărâtă în urma votului BPJ. „Cu doamna Adreea Paul Vass am început o discuţie cu privire la o posibilă candidatură în judeţul Satu Mare încă în urmă cu două săptămâni. M-am gândit la această posibilitate întrucât doamna Paul are rădăcini în judeţul nostru. Tatăl dânsei provine din judeţul Satu Mare. Am considerat că pentru organizaţia din Satu Mare va fi un real câştig dacă doamna Adreea Paul Vass va fi deputatul nostru. După o analiză temeinică am considerat că cele mai mari şanse le are pe Colegiul 1 Oaş”, a declarat Ardelean.

Totodată, preşedintele democrat-liberalilor sătmăreni a declarat că într-o viitoare guvernare PD-L, Adreeea Paul Vass ar avea şanse reale să ajungă ministru „ceea ce ar fi un câştig real atât pentru organizaţia noastră cât şi pentru judeţul Satu Mare”.

În luarea de cuvânt candidatul PD-L la deputăţie a declarat că „nu cred că există mândrie mai mare în România decât cel de a câştiga încrederea oşenilor. Mizez pe capaciatea mea de persuasiune, a revitalizării acelei zone şi de a-l pune pe harta României ca zonă turistică. Îmi doresc foarte mult să lupt pentru această zonă, să lupt pentru Ardeal, să lupt pentru judeţul Satu Mare. Voi porni în această campanie electorală alături de colegii mei şi sper ca în judeţul Satu Mare să obţinem un scor mult mai bun decât până acum”.

Întrebată de ce a ales tocmai judeţul Satu Mare pentru a candida în vederea obţinerii unui loc în viitoarea legislatură, Andreea Paul Vass a declarat că are rădăcini adânci în această zonă şi crede în alegerea justă a oşenilor. Cu privire la problemele şi proiectele ce se derulează în zona Oaşului, candidatul PD-L a ocolit în mai multe rânduri răspunsurile însă până la urmă a spus că zona Oaşului are şanse reale să devină un puternic centru cultural. Cu privire la strategia sa gândită pentru Oaş, aceasta a declarat că va avea mai multe întâlniri cu preşedinţii organizaţiilor locale din zonă dar şi cu reprezentanţii administraţiilor publice locale după care „împreună cu colegii vom alcătui o strategie pe care o vom pune pe hârtie”.

În ceea ce priveşte candidaţii pentru celelalte colegii, Claudiu Ardelean a declarat că sunt mai multe nume pentru fiecare colegiu dar în acest moment ar fi prematur să le dea publicităţii. „Vom avea candidaţi pentru fiecare colegiu atât la Camera Deputaţilor cât şi la Senat”, a declarat Ardelean.

13 Comentarii la "Andreea Paul Vass vrea să fie deputata oşenilor"

 1. szabi   26 septembrie 2012 at 8:56 am

  asa ceva, deci asa ceva

  Răspunde
 2. pana   26 septembrie 2012 at 9:22 am

  ce sa cauti tu femeie aici in Oas, nu mai ai loc nicaieri si acuma vi cu cersitul aici la oseni

  Răspunde
 3. america   26 septembrie 2012 at 10:00 am

  Dute fa invartindu-te

  Răspunde
 4. POOL   26 septembrie 2012 at 10:30 am

  ASTA CREDE CA OSENII IS ASA DE PROSTI?

  Răspunde
 5. diiia   26 septembrie 2012 at 1:41 pm

  ce cauta asta aici????????

  Răspunde
 6. bubu   26 septembrie 2012 at 2:47 pm

  da' intrebarea intrebatoare ii, oare osenii vor ca doamna Paul Vass sa le reprezinte interesele in Camera Deputatilor?

  Răspunde
 7. Nostradamus   26 septembrie 2012 at 6:34 pm

  Osenii au fost tot timpul oameni cu capul pe umeri. Asa ca psd-istul Ciocan va pierde pentru ca niciun osan nu-l iubeste!!!! Ca dovada ca nici la el acasa in Certeze nu a castigat nici el nici USL-ul la primarie . PRIMARUL ESTE PDL-IST !!!!!
  PDL VA CASTIGA DE DATA ACEASTA!!!!!! DOAMNE AJUTA!!!!!
  Si daca si la Senat in colegiul Oas va candida cine ma gandesc eu ….atunci Valer Marian poate sa candideze in Olt… pe undeva daca vrea sa intre in Senat!!!!!

  Răspunde
 8. Nick   26 septembrie 2012 at 8:21 pm

  Tocmai ca sunt oameni cu capul pe umeri nu o sa voteze cu cineva care nici macar nu este nascuta in zona lor. Si ca sa votezi pe cineva trebuie nu sa-l iubesti ci sa-l respecti asa ca sa nu ne hazardam cu presupunerile.

  Răspunde
 9. Bebe   26 septembrie 2012 at 8:25 pm

  @Nostradamus
  Cum poti sa spui "Doamne ajuta" la un partid care ne-a adus in halul in care ne aflam in momentul asta. Nu tin cu nimeni si probabil ca nici nu o sa ma duc la vot in decembrie dar tre sa fii putin plecat cu sorcova sa spui asa ceva.

  Răspunde
 10. black velvet   28 septembrie 2012 at 1:08 pm

  adevarat Bebe, sa spui ''Doamne Ajuta'' pentru astia de la PDL, e cumva …nici nu am cuvinte sa zic cum esti Nostradamus…

  Răspunde
 11. Vasile   2 octombrie 2012 at 10:57 pm

  Probabil d-na. Vas negociaza niste bani cu domnul Ciocan si grupul Lescaci. Poti fi ministru si fara sa fi deputat. Perdea de fum pentru prosti.

  Răspunde
 12. cetatean 58   30 octombrie 2012 at 2:41 pm

  Pana sa dati cu tot felul de mizerii informati-va cine este d-na Paul,ce capacitate este ce poate face pentru oseni,care este profilul moral al persoanei respective.Dna Paul este intr-adevar o CAPACITATE si o fire SINCERA. Si daca nu e nascuta in Oas s-a nascut pe meleagurile care au dat nume mari Romaniei (Corneliu Coposu,Simion Barnutiu,Iuliu Maniu si altii). In schimb Dr.Coica primarul Satmarului este nascut oriunde dar in Satu Mare nu si tot a castigat la locale. Oare care-i logica

  Răspunde
  • uzzy   30 octombrie 2012 at 7:05 pm

   ma p.. pe capacitatile fandositei astea

   Răspunde

Scrie un comentariu