Marcela Papici vizitează instituțiile Organizației Caritas Satu Mare

Luni, 24 septembrie, viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, responsabil pentru serviciile sociale şi directorul executiv al SPAS Satu Mare, Doina Văsuț au vizitat patru instituţii ale Organizaţiei Caritas Satu Mare și anume: Centrul de Îngrijire la Domiciliu ”Sfânta Hildegarda”, Căminul de zi pentru vârstnici ”Sfântul Iacob”, Cantina Socială şi Centrul de Reabilitare ”Sfântul Iosif”.

Între cele trei instituţii, Primăria Municipiului Satu Mare, SPAS Satu Mare şi Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare, există o bună colaborare de mulţi ani. În urma acestor vizite, viceprimarul a avut ocazia să cunoască mai îndeaproape serviciile oferite de către Caritas în aceste instituţii şi s-a întâlnit şi cu beneficiarii acestor servicii. Săptămâna viitoare va continua vizita la și la alte instituţiile ale Organizaţiei Caritas.

Directorul Caritas Satu Mare, Löchli Terezia Tündér, şi-a exprimat dorinţa de a perpetua buna colaborare în ceea ce priveşte susţinerea serviciilor oferite de Caritas. Vârstnicii de la Căminul de zi ”Sfântul Iacob” au întâmpinat oaspeţii cu flori şi cu poezii.

15 Comentarii la "Marcela Papici vizitează instituțiile Organizației Caritas Satu Mare"

 1. papagal   24 septembrie 2012 at 8:18 pm

  du-te fa si lasa-ne dracu ca deja esti prea de tot

  Răspunde
 2. Antik   24 septembrie 2012 at 8:19 pm

  Acum serios da asta chiar peste tot se baga

  Răspunde
 3. scufita rosie   24 septembrie 2012 at 8:55 pm

  mai da' nimeni nu mai face nimik in acest oras numai Papici asta ???

  Răspunde
 4. scufita rosie   24 septembrie 2012 at 8:56 pm

  asa ceva

  Răspunde
 5. Scufita Verde   24 septembrie 2012 at 9:32 pm

  Astia care va tot luati de ea ma gandesc ca numa niste mari frustrati si frustrate puteti fi. Ce e ata de iesit din comun ca un om proaspat ales sa incerce sa faca cat mai multe lucruri? Sau cumva problema voastra e faptul ca e femeie?

  Răspunde
 6. Vanatoru   24 septembrie 2012 at 9:35 pm

  Corect scufita verde. Nici eu nu inteleg ce a putut face femeia asta sa sariti in halul asta pe ea.

  Răspunde
 7. trandafir   24 septembrie 2012 at 9:44 pm

  sar oamenii pe ea pentru ca face numai prostii…de exemplu stalpii pe care i-a plantat in mijlocul orasului si care arata cadracu, iar in loc sa fluidizeze traficul mai rau l-a incurcat…asa ca motive avem destule, asta e numai unul dintre ele

  Răspunde
 8. trefla   24 septembrie 2012 at 9:47 pm

  eu nu cred ca esti frustrat numai pentru simplul motiv ca nu esti de acord cu ideile nastrusnice ale acestei duduite

  Răspunde
 9. Scufita Verde   24 septembrie 2012 at 11:11 pm

  @Trefla
  Una e sa nu fii de acord si sa vii cu argumente si alta e sa sari sa-i dai omului la ficati.

  Răspunde
 10. Radu R   24 septembrie 2012 at 11:13 pm

  Mie mi se pare ca este unul dintre cei mai implicacti viceprimari pe care i-a avut Satmarul de la revolutie incoace. Binenteles ca asta nu inseamna automat ca tot ce face face bine. Inseamna totusi ca ii pasa si ca ar vrea sa schimbe una alta.

  Răspunde
 11. Harasel   25 septembrie 2012 at 8:41 am

  Dati-mi voie sa va contrazic aici. Daca cineva apare in tot felul de articole si mai peste tot, nu e pentru ca e interesat, ci mai mult ca se baga in seama. Din cate am auzit, cu rezolvarile problemelor sta cam trist. Concluzie: si imi cer iertare pentru cei care vor fi ofensati, dar e o parere proprie si personala, e o bagatoare in seama…

  Răspunde
 12. camila   25 septembrie 2012 at 11:19 am

  eu nu sunt de parere ca i se da doamnei viceprimarite la ficati eu consider ca lumea a observat ca are niste idei cam ciudatele, atata tot

  Răspunde
 13. Rodica   25 septembrie 2012 at 5:47 pm

  Eu personal nu am nimica cu doamna viceprimar, ba chiar mi se oare simpatica, dar ideea cu stalpisorii aia din centru mi se pare tampita rau,consider ca ar trebui sa se gandesca de mai multe ori inainte sa inceapa sa faca astfel de actiuni.

  Răspunde
 14. Harasel   26 septembrie 2012 at 11:12 pm

  Stiti vorba aia? Tara arde si baba se piaptana? Mna, asa e si Marcela asta. Pe de alta patre strategia ei e buna. Stiti ca dupa 8 ani, am ajuns la concluzia ca Ilyes nu a facut nimic. De Marcela poti sa zici asta? NU! Face fata ce poate, cat o duce bibilica. Sincer pe mine nu stalpisorii ma irita. La o adica, partea cu stalpisorii a fost gandita cat de cat. In loc sa se circule pe 2 benzi in sens, o banda este rezervata celor care vin de la "Casa Alba". Si intr-adevar nu ar fi fost o idee buna, daca nu se puneau si semafoarele. Dar asa e ok, De ce sa stai pe 2 benzi in sens la semafor, si la intersectia cu Unicarm sa se faca coada.

  Răspunde
 15. catifea   28 septembrie 2012 at 12:56 pm

  corect domnu' Harasel, face fata cat o duce bibilica, dar baiu' ii altu', ca nu prea o duce….

  Răspunde

Scrie un comentariu