Viceprimarul din Călinești-Oaș a bătut un localnic

Viceprimarul din Călinești-Oaș, Vasile Birtoc (PD-L), s-a ales cu dosar penal după ce a bătut un localnic. Acesta este acuzat de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violente și amenințare. Vă reamintim că, la alegerile locale din 10 iunie, Vasile Birtoc a candidat la funcția de primar al comunei Călinești-Oaș, din partea PD-L.

Scandalul a avut loc joi, 20 septembrie, la Primăria comunei Călinești-Oaș, la sfârșitul ședinței de Consiliul Local. Supărat că unul din proiectele de hotărâre nu a trecut din cauza unui singur vot, un localnic, Iacob M., i-a cerut socoteală consilierului local Ioan Gherman, cel care votase împotrivă. Pentru a veni în apărarea colegului său de partid, Vasile Birtoc a început să-l amenințe și să-l lovească pe Iacob M. Victima a depus plângere la postul de Poliție din comună iar viceprimarul s-a ales cu dosar penal.

Potrivit oamenilor legii la fața locului s-a stabilit că, pe fondul unor discuții contradictorii Vasile Birtoc, de 42 ani din Lechința (viceprimarul) i-a aplicat lui Iacob C., de 60 ani din Călinești-Oaș mai multe lovituri cu pumnul, totodată amenințându-l cu acte de violență.

2 Comentarii la "Viceprimarul din Călinești-Oaș a bătut un localnic"

  1. uzzy   21 septembrie 2012 at 3:43 pm

    dreptatea pumnului fratica

    Răspunde
  2. copil gheorghe hotul   1 octombrie 2012 at 1:20 pm

    primare esti de rasul lumii , tu vrei sa furi si alti vor sa te opreasca si pui localnici sa sara la bataie sa il ameninte pe viceprimar (iar pe dna lai mintit cum ai vrut ca e teren minat , doar sa nu mai cerceteze )hotuleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    Răspunde

Scrie un comentariu