Valeriu Neagu este noul președinte al CSM Satu Mare

Directorul adjunct al Colegiului de Transporturi și Telecomunicații ”I.C. Brătianu”, Valeriu Neagu, a fost numit astăzi, 20 septembrie, în funcția de președinte al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Satu Mare. Numirea acestuia a avut loc în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local (CL). Acesta îl va înlocui în funcție pe Vasile Fogel.

Cu toate că și-au înaintat demisiile, la începutul ședinței, Kereskenyi Gabor și Magyar Lorand au revenit asupra deciziilor anterioare și astfel fac parte din viitoarea structură de conducere.

Vizibil iritat de schimbarea sa din funcție, Vasile Fogel încerca să-și găsească ”scăparea” în tot felul de portițe birocratice. ”Înainte de a se vota componența noului Comitet Director trebuia votat numărul de membrii a noului for de conducere”. Însă președintele demisionar nu a găsit înțelegere în rândul colegilor săi din con care i-au răspuns că această reglementare se regăsește în regulamentul de funcționare a CSM.

Însă Fogel a revenit cu altă obiecție de această dată cu privire la mutarea sediului CSM pe B-dul Unirii, în clădirea în care funcționează sediul Asociației Județene de Fotbal (AJF) Satu Mare. ”În vechiul sediu Primăria nu a plătit nici un leu pentru utilități, dar în noul sediul să nu credeți că va fi tot așa”, a declarat acesta.

Noul președinte, Valeriu Neagu, este profesor de sport și îndeplinește funcția de director adjunct în cadrul Colegiului Tehnic de Transporturi și Telecomunicații ”I.C. Brătianu” Satu Mare. ”Doresc o analiză generală și temeinică a tot ceea ce a fost până în prezent. De asemenea doresc cât mai multe terenuri de sport pentru municipalitate. În ceea ce privește echipele de handbal și baschet voi pune accent pe pregătirea juniorilor, a unei pepiniere la CSM Satu Mare”. Neagu mai spune că nu va renunța la funcția de director adjunct la ”I.C. Brătianu” pe perioada exercitării funcției de președinte al CSM.

Iată și componența noului Comitet Director al CSM Satu Mare: Marcela Papici, Kereskenyi Gabor, Ioan Ardelean, Dumitru Fanea, Magyar Lorand, Gheorghe Istrăuan (președintele Clubului Sportiv ”Unio” Satu Mare), Dumitru Păcurariu (directorul Liceului cu Program Sportiv Satu Mare), Adrian Pricop (președintele Clubului ADEP Satu Mare) și Ionel Iluți (de la Școala cu clasele I-VIII ”Bălcescu – Petofi” Satu Mare).

4 Comentarii la "Valeriu Neagu este noul președinte al CSM Satu Mare"

 1. Adin   21 septembrie 2012 at 11:29 am

  Felicitari domnule Neagu

  Răspunde
 2. cecerece   21 septembrie 2012 at 11:32 am

  no asta da

  Răspunde
 3. pasa   21 septembrie 2012 at 11:37 am

  felicitariiiii

  Răspunde
 4. hahaha   21 septembrie 2012 at 12:51 pm

  in sfarsit

  Răspunde

Scrie un comentariu