Locuri de parcare în Piața 25 Octombrie

În cadrul ședinței de astăzi, 19 septembrie, membrii Comisiei pentru Siguranța Traficului au analizat posibilitatea amenajării unor locuri de parcare pentru mașinile instituțiilor și ai angajaților acestora, care își au sediul în Palatul Administrativ. Aceste parcări ar urma a fi înființate în Piața 25 Octombrie.

Solicitarea a venit din partea Consiliului Județean (CJ) Satu Mare însă în ședința anterioară membrii comisiei au cerut o estimare a numărului de mașini care ar urma să fie parcate în acel loc. În urma analizei efectuate s-a ajuns la concluzia că la CJ sunt 84 de mașini iar la nivelul celorlalte instituții din Palatul Administrativ, 94 de autoturisme.

Noile locuri de parcare ar urma a fi înființate în spațiul dintre fântâna arteziană, intrarea laterală în Primărie și Centrul comercial ”Someșul”. Potrivit celor declarate de viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, prin acest demers mai multe spații neutilizate precum zona de lângă fântâna arteziană ar avea o utilitate. ”Pe lângă folosirea în mod just a unor spații, am elibera și B-dul Transilvaniei zonă în care angajații instituțiilor din Palatul Administrativ își parchează mașinile”. O decizie cu privire la înființarea acestor locuri de parcare se va lua doar în ședința următoare.

9 Comentarii la "Locuri de parcare în Piața 25 Octombrie"

 1. Cetatean   19 septembrie 2012 at 7:31 pm

  Cum sa faci acolo parcare..pe langa ca nu avem unde sa ne plimbam in orasu asa…ne mai ocupati si din locurile pe care le mai avem..Daca acolo vor fi masini pietoni nu vor mai putea sa mearga..decat sa ocoleasca pe langa blocul din piata 25 octombrie…si cand vor fi activitati de exemplu Zilele Orasului acel masini tot pe bulevard vor sta….si numai la zilele orasului..!!!@_@

  Răspunde
 2. PIETONU'   19 septembrie 2012 at 8:41 pm

  PAPICI ASTA ESTE EXTRAORDINARA! NUMA ASTEA SUNT PROBLEMELE ORASULUI?NUMAI IDEI DUPA IDEI.DUPA CE A PUS STALPII AIA ORIBILI IN P-ta LIBERTATII A NASCOCIT SI NEBUNIA ASTA! ASTEPT CU INTERES ,SAU CU GROAZA MAI DEGRABA URMATOARELE NASCOCIRI ALE D-nei VICEPRIMAR.MACAR ALBU NU VROIA SA TOT IASA IN EVIDENTA!

  Răspunde
 3. crypto   19 septembrie 2012 at 9:00 pm

  bai, da cine pana mea se crede Papici asta, ea se baga peste tot, ca musca in lapte

  Răspunde
 4. Vot nul   19 septembrie 2012 at 9:05 pm

  Eu sincer nu-mi aduc aminte s-o fi votat pe madam Papici ca primarita a orasului, eu am votat Coica…deci nene ce faci, o lasi pe fufa asta sa faca teste pe oras sau te implici si dumneata, domnu' primar ?????

  Răspunde
 5. Adriana   19 septembrie 2012 at 9:15 pm

  Deci fara suparare dar ceva concret si serios in acest oras se va mai face oare?

  Răspunde
 6. xxx   19 septembrie 2012 at 9:16 pm

  nu se va mai face atat timp cat tata asta dirigaleste dupa bunul plac, vai de noi

  Răspunde
 7. curiosu'   19 septembrie 2012 at 9:45 pm

  da by the way unde este domnul primar?

  Răspunde
 8. Harasel   20 septembrie 2012 at 8:38 am

  Subscriu, cum naiba a ajuns Papici acolo?? Nu o fugareste careva la agentia ei de turism? Proasta alegere, e prea bagatoare in seama.

  Răspunde
 9. Ciprian   9 octombrie 2012 at 1:17 pm

  Pa-plici in carici apucate draga de cipca si lasa-l pe primar sa iasa in evidenta

  Răspunde

Scrie un comentariu