Partidului Forța Civică învolburează apele tulburi ale PDL Satu Mare

Se pare că aspirațiile ascunse renasc în momentele în care unii lideri puși pe linie moartă de către conducerile partidelor din care fac parte întrezăresc noi posibilități de afirmare în sânul altor formațiuni politice. Așa stă treaba și în ceea ce privește nemulțumiții din organizația județeană a PD-L Satu Mare. Însă, așa cum se întâmplă adesea, secretomania caracterizează orice mișcare politică, desigur până ce anumite frânturi de adevăr ies la iveală.

Văzându-se puși pe linie moartă o parte dintre greii PD-L Satu Mare se gândesc să schimbe macazul și să se orienteze spre alte formațiuni politice. În zilele trecute v-am anunțat despre faptul că fostul secretar general al PD-L Satu Mare, George Filip va fi președintele interimar al organizației județene a Partidului Forța Civică. Mai mult decât atât, săptămâna trecută vineri, 7 septembrie, acesta a participat la București unde a fost însărcinat de Biroul Permanent Național (BPN) să preia funcția de președinte interimar al noii formațiuni politice.

Potrivit unor surse demne de încredere din cadrul PD-L Satu Mare, Filip a participat la București împreună cu comisarul șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Satu Mare, Valentin Breban, fost prim-vicepreședinte al partidului. Cu toate acestea, întrebat dacă va trece în barca Forței Civice acesta a declarat ”nici vorbă de așa ceva!”. Din aceleași surse am aflat că ”nici nu este atât de sigur că George Filip va fi președintele Forței Civice pe Satu Mare. Acesta a fost adus în PD-L de către Vali Breban care, de o vreme este pus pe linie moartă la noi. Astfel că l-a convins pe Filip să treacă la Forța Civică. Nesiguranța îl face pe Filip să nu dea nume cu privire la cei care trec de partea lui MRU. Dacă mă întrebați cine ar fi posibil să preia frâiele Forței Civice din sursele pe care le am, vă spun că Sorin Ghilea”.

7 Comentarii la "Partidului Forța Civică învolburează apele tulburi ale PDL Satu Mare"

 1. anda   13 septembrie 2012 at 6:19 pm

  forta civiva = pdl= zero

  Răspunde
 2. pisik   13 septembrie 2012 at 8:28 pm

  auzi ma partidul lui MRU, da ce asta-i partid?

  Răspunde
 3. MELANIA   13 septembrie 2012 at 8:43 pm

  DEGEABA VA CHINUITI SIO CU PARTIDUL ASTA CA TOT NU O SA REUSITI

  Răspunde
 4. VALER COICA   14 septembrie 2012 at 8:41 am

  BRAVO TUTUROR SI TEXTIERULUI CARE A SCRIS ARTICOLUL!TREBUIE SA MUNCIM CU TOTII SA RAMANA VALER,DOREL,ADRIAN,MIRCIULICA,IAR TITI CEILALTI TREBUIE SA DISPARA SA TACA SA PLECE CA DOAR EI AU CONDUS PRIN SATMAR DE 20DE ANI SI SUNTEM LA LOC DE CINSTE IN TARA!LUPTATI DENIGRATI BĂLĂCĂRITI DENIGRATI PE ORICINE ARE CURAJUL SA DESCHIDA GURA! ACESTA ESTE CU ADEVĂRAT ROLUL PRESEI LIBERE!

  JURNALISTI DE PESTE TOT PUNE TI TUNURILE PE EI!

  Răspunde
 5. gugu   14 septembrie 2012 at 11:48 am

  noroc ca mai exista si postaci pdl…

  Răspunde
 6. Trefla   14 septembrie 2012 at 11:55 am

  partidul asta a lu' peste prajit este una si acelasi lucru cu PDL-ul lui Basescu

  Răspunde
 7. manu   14 septembrie 2012 at 12:05 pm

  pdl este zero la nivel local, asa ca nush daca o sa faca ceva cu Forta civica

  Răspunde

Scrie un comentariu