Sebastian Ghita preia OTV la pachet cu partidul lui Diaconescu

Dan Diaconescu si Sebastian Ghita isi vor uni in curand destinele intr-un proiect politico-mediatic. PPDD se pregateste de congres. Unul extraordinar, in care membrii formatiunii lui Dan Diaconescu isi vor lua la revedere de la Simona Man (actuala sefa a PPDD) si il vor primi cu bratele deschise pe noul presedinte – Sebastian Ghita, patronul Romania TV –, sustin surse din partid.

Bonus, pe langa onoarea de a conducea oastea lui Diaconescu, Ghita va pune mana si pe OTV, post de televiziune care se va transforma intr-o veritabila arma electorala.

Odata asumata presedintia partidului, Sebastian Ghita va intra si in cursa electorala, candidand, cel mai probabil, pentru un post de deputat. Generos din fire, patronul RTV se pare ca a negociat cateva colegii si pentru apropiatii sai, printre care Radu Socoleanu (seful RAR Prahova) si Radu Petrescu (viceprimarul Ploiestiului). In felul acesta, Ghita , dusman declarat al Robertei Anastase, urmareste sa scoata definitiv PDL-ul din Prahova. Posibila candidatura a lui Ghita din partea PPDD a fost in parte confirmata chiar de parintele spiritual al formatiunii, Dan Diaconescu. “PPDD poate fi un vehicul pentru oameni capabili, care au demonstrat ceva in viata si care s-au tinut departe de mizeria din politica. Sebastian Ghita este un baiat destept, care a facut performanta, prin urmare ar putea candida in numele PPDD”, ne-a declarat Dan Diaconescu, precizand ca la viitorul congres extraordinar va solicita partidelor politice sa-i elimine de pe liste pe politicienii care au avut deja doua mandate. “Partidele trebuie sa se curete. Clasa politica trebuie schimbata, incepand cu Basescu, Ponta si Antonescu”, a mai spus liderul PPDD, mentionand insa ca nu este pregatit sa predea partidul la cheie.

enational.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.