Hoț reținut de polițiști

Un bărbat de 32 de ani, din Satu Mare, a fost reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat în Arestul Inspectoratului, fiind suspectat de comiterea mai multor furturi din buzunare. În cursul zilei de azi, 12 septembrie, magistraţii au emis pe numele său mandat de arestare preventivă.

Robert D., a fost reţinut marți, 11 septembrie, după ce, din probele administrate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale – linia de muncă ”furturi din buzunare” – a rezultat că acesta a furat portofelul unui bătrân de 82 de ani, în Piaţa Someş. Victima avea în portofel suma de 70 lei, dar şi un card bancar, cu codul PIN ataşat, astfel încât suspectul, deţinând toate datele necesare, nu a mai întâmpinat greutăţi în scoaterea de pe card a sumei de 4.900 lei, economisită din pensie de bătrân.

Acestui dosar penal i-au fost conexate alte două cauze având drept obiect comiterea infracţiunilor de furt calificat de către acelaşi suspect, utilizând acelaşi mod de operare, cercetările continuând pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.