Consiliul Județean interesat de problemele întreprinzătorilor

Cristian Zaha, directorul de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef a participat marţi, 11 septembrie, la şedinţa lunară a Asociaţiei Economice Româno-Germane (AERG) pentru Regiunea de Nord-Vest. Acesta a subliniat câteva aspecte cu privire la modul în care preşedintele CJ vede colaborarea pe viitor dintre instituţia pe care o conduce şi întreprinzători.

Astfel, pentru a facilita accesul investitorilor în judeţul nostru conducerea CJ are în vedere înfinţarea unei curse de pe Aeroportul Satu Mare spre o destinaţie din Germania. Această destinaţie va fi stabilită împreună cu antreprenorii care îşi au sediile firmelor mamă în anumite zone ale Germaniei, dar şi cu clienţii şi furnizorii.

O altă iniţiativă a preşedintelui CJ pe care Cristian Zaha le-a prezentat-o membrilor AERG este posibilitatea şi dorinţa ca judeţul Satu Mare să se înfrăţească cu landuri din Germania unde îşi au sediile firmele mamă a investitorilor din judeţul nostru.

Pe viitor mediul de afaceri va fi promovat prin intermediul paginii de internet a CJ Satu Mare, site care este în reconstrucţie, cu linkuri directe către firmele sătmărene şi investitori germani din judeţ. Tot pentru promovare se are în vedere şi amenajarea unui spaţiu de afişaj publicitar la Aeroportul Satu Mare.

Consiliul Judeţean Satu Mare îi asigură pe toţi investitorii şi cetăţenii de faptul că uşile instituţiei sunt deschise şi se pot adresa cu încredere pentru soluţionarea problemelor cu care se confruntă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.