APPLE A LANSAT NOUL iPHONE. Vezi ce caracteristice are a cincea generaţie a telefonului care a revoluţionat comunicarea mobilă

Apple a prezentat noul iPhone, care are detalii tehnice de invidiat. iPhone 5 are un nou chip A6, de două ori mai rapid, Wi-fi dual channel 802.11a/b/g/n cu o viteza de până la 150 Mbps, viteză de transfer de date: HSPA+: 21Mbps, DC-HSDPA: 42Mbps şi LTE: max 100.

Ecranul oferă o saturaţie a culorilor cu 44% mai bună şi are 5 coloane de icon-uri, rezoluţie 1136 x 640, densitate 326 ppi.

Noul iPhone este cu 18% mai subţire şi cu 20% mai uşor. Acesta are o grosime de 7,6 mm şi o greutate de 112 grame.

Durata de viaţă a bateriei noului iPhone 5: 8 ore (talk time), 10 ore (Wi-Fi browsing), 40 ore (muzică), 240 ore (standby).

iPhone este dotat cu trei microfoane, are o camera foto de 8 MP şi o rezoluţie de 3264×2448.

iPhone 5 a fost prezentat în San Francisco, la un eveniment Apple ce a captat imaginaţia tuturor fanilor companiei, deţinătorilor de iPhone, pasionaţilor de gadgeturi şi a restului lumii.

Anunţat printr-o invitaţie criptică, ce nu indica nicio temă specială, decât umbra cifrei 5 şi mesajul „Aproape că a sosit”, lansarea iPhone 5 a fost unul dintre cele mai aşteptate momente ale anului de pe piaţa dispozitivelor electronice şi nu numai.

Apple iPhone 5 este cel mai anticipat produs înaintea sezonului de cumpărături al sărbătorilor, desăvârşind o toamnă în care toate companiile au încercat sa lanseze pe piaţă cele mai bune produse.

Analiștii consideră, judecând după semnele că mulți dintre utilizatorii de iPhone doresc să cumpere noul telefon, că iPhone 5 va vinde 5 milioane de exemplare în primul weekend de lansare și va ajunge la 10 milioane de bucăți vândute în mai puțin de o săptămână, relatează DigitalSpy.

Samsung a fost prima companie care a mutat, scoţând la rampă ultima versiune a celui mai de succes telefon al său, Galaxy S III, Nokia şi-a dat mâna cu Microsoft şi a lansat noile Lumia, două smartphone-uri care ar trebui să scoată compania finlandeză din problemele financiare în care s-a afundat, Google a lansat tableta Nexus 7, iar Amazon a uluit cu noile Kindle Paperwhite şi Kindle Fire HD.

Replica Apple a fost pe măsură, în cadrul unui eveniment urmărit de întreaga lume, compania din Cupertino a lansat cea mai nouă variantă a produsului care a propulsat-o în poziţia de cea mai valoroasă companie din lume, iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.