George Filip este preşedintele filialei judeţene a partidului lui Mihai Răzvan Ungureanu

PD-L Satu Mare îşi subţiază rândurile. George Filip, fostul secretar general al filialei sătmărene a PD-L, a demisionat astăzi, 11 septembrie, din cadrul organizaţiei judeţene a partidului. Pentru a-şi motiva decizia Filip spune că “am fost însărcinat de Biroul Permanent Naţional (BPN) al Partidului Forţa Civică să reprezint judeţul Satu Mare până la constituirea alegerilor interne în partid”.

Filip a participat vineri, 7 septembrie, împreună cu o delegaţie din Satu Mare la Convenţia Naţională a partidului, la Bucureşti unde a fost aleasă noua conducere a formaţiunii politice. Cu toate acestea Filip nu a dorit să nominalizeze membrii delegaţiei. “Nu …. deocamdată nu dau nume”, a declarat acesta.

Noul preşedinte al organizaţiei judeţene a PD-L Satu Mare, Claudiu Ardelean, a declarat că nu ştie nimic despre intenţiile lui George Filip. “Nu pot să vă dau elemente deoarece nu ştiu nimic”, a declarat Ardelean. Ceea ce pare suspect având în vedere poziţia ocupată de Filip în cadrul organizaţiei judeţene.

Potrivit celor declarate pentru Sătmăreanul, George Filip a fost numit preşedinte interimar al noului partid politic “ceea ce presupune, normal, demisia din PD-L. Ce dorim noi? Vrem să atragem persoane care până în prezent nu au fost înregimentaţi politic sau chiar persoane care au făcut politică şi au avut realizări în acest domeniu. La această oră nu pot să vă ofer mai multe informaţii. Lucrăm la construcţia noii formaţiuni şi să ştiţi că avem foarte multe solicitări”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.