Molnar Rajmond va participa la o competiţie internaţională de caiac-canoe, în Sardinia

 

În cadrul concursului ce se va desfăşura în perioada 28-29 septembrie, concurenţii vor avea de parcurs o distanţă de 38 de km în prima zi (28 septembrie), la care se mai adaugă şi un traseu de 12 km, la startul căruia se vor aşeza pe data de 29 septembrie. Pentru a face faţă din punct de vedere fizic acestui traseu, Rajmond se antrenează atât pe râul Someş cât şi pe câteva dintre lacurile din judeţ.

Însă, pentru a se putea înscrie la această competiţie, Rajmond are nevoie de suma de 150.000 forinţi. “Am nevoie de sponsori deoarece înscrierea la concurs costă 150.000 forinţi iar eu din salariul de profesor, de 800 de lei, nu am cum să acopăr cheltuielile. Pe lângă toate acestea, când mă aşez la startul competiţiei voi lupta nu doar pentru mine ci şi pentru sătmăreni respectiv pentru România, având în vedere că voi fi singurul concurent din ţară la acest concurs. Cei care doresc să mă ajute îi rog să mă sune la numărul de telefon 0742303573”, a declarat Rajmond.

Până în prezent Rajmond Molnar a participat la o serie de competiţii naţionale şi internaţionale clasându-se de fiecare dată pe primele locuri. Spre exemplu, în intervalul 24-26 august Rajmond a participat la o competiţie pe Lacul Balaton (Ungaria), unde s-a clasat pe locul II.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.