Un muncitor a ajuns la spital cu palma strivită

Un bărbat de 40 de ani, angajat al SC Saint Gobain Abrazil SRL din Parcul Industrial Vetiș a suferit leziuni grave la nivelul palmei drepte în timp ce executa lucrări la o bandă transportatoare. Accidentul de muncă a avut loc joi, 6 septembrie, în jurul orei 10.00.

Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea ”sesizarea a fost recepţionată prin intermediul unui apel ”112”, la ora 10.00, stabilindu-se că un angajat al societăţii SC Saint Gobain Abrazil SRL, un bărbat de 40 de ani, în timp ce executa lucrări la un aparat, şi-a prins mâna dreaptă în banda transportatoare, fiind rănit”. În vederea efectuării investigațiilor medicale, victima a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Județean Satu Mare.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare, Constantin Demian a declarat că ”victima prezintă o fractură la nivelul degetului IV și leziuni ale tendoanelor mâinii drepte. În prezent bărbatul este în afara oricărui pericol dar este necesară să se intervină chirurgical”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.