Un muncitor a ajuns la spital cu palma strivită

Un bărbat de 40 de ani, angajat al SC Saint Gobain Abrazil SRL din Parcul Industrial Vetiș a suferit leziuni grave la nivelul palmei drepte în timp ce executa lucrări la o bandă transportatoare. Accidentul de muncă a avut loc joi, 6 septembrie, în jurul orei 10.00.

Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea ”sesizarea a fost recepţionată prin intermediul unui apel ”112”, la ora 10.00, stabilindu-se că un angajat al societăţii SC Saint Gobain Abrazil SRL, un bărbat de 40 de ani, în timp ce executa lucrări la un aparat, şi-a prins mâna dreaptă în banda transportatoare, fiind rănit”. În vederea efectuării investigațiilor medicale, victima a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Județean Satu Mare.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare, Constantin Demian a declarat că ”victima prezintă o fractură la nivelul degetului IV și leziuni ale tendoanelor mâinii drepte. În prezent bărbatul este în afara oricărui pericol dar este necesară să se intervină chirurgical”.

Comentarii

comentarii

Scrie un comentariu