Un sătmărean, director general peste aeroporturile din Bucureşti

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Conservator (PC) Satu Mare, Cristian Smadu este noul director general la Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB). Smadu îl înlocuieşte în această funcţie pe Cornel Poteraşu, care a fost demis de ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, sătmăreanul Ovidiu Silaghi.

Demiterea lui a venit ca urmare a scandalului privind siguranţa celor care tranzitează Aeroportul “Henri Coandă” după uciderea unei japoneze, întâmplată acum aproximativ două săptămâni.

Potrivit celor declarate de Smadu “am fost numit în funcţie ca urmare a unei tragedii despre care a vuit toată presa naţională şi internaţională. Mă refer la femeia japoneză ucisă de acel taximetrist. Am fost numit în funcţie de către domnul ministru Ovidiu Silaghi, cu data de 31 august 2012. De altfel, sunt director general adjunct la CNAB cu atribuţii de director general. Cel mai important obiectiv pe care mi l-am propus este curăţirea aeroporturilor din Bucureşti de acei cărăuşi, acei taximetrişti care agaţă turiştii. Să vă spun sincer şi eu am fost oprit în mai multe rânduri de aceşti cărăuşi care sunt de-a dreptul supărători. Însă, acum sunt într-o poziţie din care pot să fac ordine la cele două aeroporturi. În administrarea CNAB intră Aeroportul “Henri Coandă” şi Aeroportul “Aurel Vlaicu”. Chiar mâine (joi, 6 septembrie), se întruneşte Comitetul de siguranţă aeronautică unde vom discuta şi măsurile pe care urmează să le luăm la terminalele de la aeroporturi”.

Cristian Smadu are 38 de ani şi este un prosper om de afaceri sătmărean. De la începutul lunii aprilie 2012, Smadu este preşedintele organizaţiei judeţene a PC Satu Mare.

7 Comentarii la "Un sătmărean, director general peste aeroporturile din Bucureşti"

 1. sisi   5 septembrie 2012 at 7:25 pm

  numai sa nu schimbe geamurile din aeroporturoi cu termopane de la el ca ne suparam

  Răspunde
 2. eu rup a   5 septembrie 2012 at 7:55 pm

  "este un prosper om de afaceri sătmărean." sunteti neiformati, ca sa nu zic altfel
  este un FALIT vezi ds. faliment SC SIMACO VEST SRL Satu Mare de la Tribunalul SM

  Răspunde
 3. Anton   5 septembrie 2012 at 9:13 pm

  mda, ce sa mai spunem

  Răspunde
 4. VOVA   6 septembrie 2012 at 2:25 pm

  FELICITARI

  Răspunde
 5. tusea   6 septembrie 2012 at 6:06 pm

  in falit fara nici-un m,erit personal a ajuns mare peste ,,autoritatea aeroportuara" Saracu , niciodata n-a putut gestiona nimic, de la afaceri la viata personala, toate i le-a condus,,Gigi amoroso". E cel mai mare succes satmarean! Dr. Ceica , biet secretar de stat, se poate ascunde! E bine sa trimitem la Bucale numai persoane reprezentative! iar Smadu Cristinel Fanel este fanionul satmarenilor! un model !

  Răspunde
 6. junghiul   6 septembrie 2012 at 6:56 pm

  ''tusea'' are dreptate…''avem'' cu ce ne lauda

  Răspunde
 7. beee   6 septembrie 2012 at 6:57 pm

  Vai de noi si-a noastre oi !!!!!!!!!

  Răspunde

Scrie un comentariu