Scandal în Micro 16 din cauza demolării a patru garaje(foto+video)

httpv://youtu.be/OWmhonIwmZU

Potrivit dispoziției primarului municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, semnată în data de 10 august 2012, patru garaje de pe Aleea Universului din Micro 16 au fost dărâmate în cursul dimineții de astăzi, 5 septembrie. Măsura luată de Primărie a iscat nemulțumirea chiriașilor. Oamenii spun că au acționat Primăria în judecată pentru măsura luată.

Întrebați dacă au mașini în garajele respective aceștia au răspuns afirmativ însă la deschiderea acestora autoturismele lipseau. Oamenii motivau lipsa mașinilor prin faptul că soțul (sau soția) au plecat azi dimineață la muncă cu mașinile. Potrivit celor declarate de consilierul din cadrul Primăriei, Dan Băbuț ”aceste garaje nu au autorizație motiv pentru care trebuie demolate iar dispoziția primarului trebuie dusă la îndeplinire. Inițial, în acest loc de pe Universului erau un număr de opt garaje. În urma somațiilor patru chiriași s-au conformat și le-au demolat dar ceilalți patru nu înțeleg cu nici un chip că aceste module de garaje trebuie desființate. I-am somat de două ori până acum dar ei au rupt somațiile de pe ușile garajelor. Deci ei știu despre ce este vorba deoarece au fost în mai multe rânduri în audiență la domnul primar. Mai trebuie spus că aceste construcții nu au autorizație”.

Băbuț spune că există un proiect pentru o parcare în acel loc iar garajele construite ilegal pe acele suprafețe trebuie demolate. Văzând că după toate explicațiile date, oamenii le stau în cale muncitorilor de la Florisal însărcinați cu demolarea garajelor, Dan Băbuț a cerut ajutorul Poliției Comunitare.

Supărat pe măsura luată de către Primărie, unul dintre chiriași a intrat cu mașina în garaj crezând că astfel va reuși să oprească demolarea. Însă după ce i s-a explicat că nimeni nu garantează pentru mașina sa în condițiile în care se opune demolării, acesta s-a văzut nevoit să scoată mașina din garaj. Mai mult decât atât, văzând muncitorii care se pregăteau cu tubul de oxigen și cu butelia de aragaz pentru a tăia plăcile de metal din care sunt construite garajele, omul a amenințat că dă foc buteliei în cazul în care se apucă de lucru.

12 Comentarii la "Scandal în Micro 16 din cauza demolării a patru garaje(foto+video)"

 1. riga   5 septembrie 2012 at 2:42 pm

  super bine

  Răspunde
 2. VAnia   5 septembrie 2012 at 2:43 pm

  in sfarsit demolati gunoaiele alea

  Răspunde
 3. Corina   5 septembrie 2012 at 2:43 pm

  Vai, da ce veste buna mi-ati dat

  Răspunde
  • eu cu familia   5 septembrie 2012 at 7:47 pm

   daaaa pt. copii

   Răspunde
 4. aha   5 septembrie 2012 at 2:57 pm

  bravo domnule Babut

  Răspunde
 5. asta da   5 septembrie 2012 at 3:25 pm

  mno, asta da!!!!!!

  Răspunde
 6. IUPIIII   5 septembrie 2012 at 3:26 pm

  SUPERRRRRR CA SI ASA ARATAU CA DRACU

  Răspunde
 7. manu   5 septembrie 2012 at 7:26 pm

  ar trebui toate sa fie darmate nu numai asa cate una, doua,

  Răspunde
 8. lucian89   5 septembrie 2012 at 7:27 pm

  nu inteleg de ce au facut scandal ca oricum masinile le tin in fata blocului ca e mai lejer asa, acolo era depozit de cartofi si muraturi

  Răspunde
 9. corin   5 septembrie 2012 at 7:28 pm

  alea sunt garaje????cocioabe mai degraba

  Răspunde
 10. Crypto   5 septembrie 2012 at 9:15 pm

  Acum si voi, de ce sunteti asa de rai, ca vroiau si oamenii saracii sa aiba unde sa-si tina muraturile

  Răspunde
 11. szoby   6 septembrie 2012 at 2:30 pm

  Sa le tine in camara nu in garaje, ca asa ne-ar place la toti sa mai detinem cate un garaj pe ici pe colo unde sa ne tinem lomurile

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.