Sătmăreni cu probleme, în audienţă la preşedintele Consiliului Judeţean

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef a primit astăzi, 5 septembrie în audienţă opt persoane. Cetăţenii înscrişi la audienţă au cerut sprijin pentru rezolvarea unor probleme referitoare la: introducerea curentului electric, găsirea unui loc de muncă, găsirea unei locuinţe, ajutor pentru copiii cu handicap.

Cel mai important caz este al unei femei în vărstă de 30 ani care nu are unde locui. În prezent stă lângă pod şi doreşte sprijin din partea CJ pentru o locuinţă socială.

O sătmăreancă a cerut sprijin pentru copilul său în vârstă de 8 ani şi jumătate care are deficienţă de auz. Conform legislaţiei în vigoare aceşti copii beneficiază de 12 călătorii pe an gratuite pe mijloacele de transport în comun, însă firma cu care această mamă se deplasa cu copilul ei nu mai doreşte asigurarea transportului. În acest caz s-a dispus găsirea unui alt transportator.

Un alt caz este legat de o solicitare de lemne de foc din partea unei persoane care locuieşte în Vetiş. Starea financiară nu îi permite achiziţionarea lemnelor, iar pentru pregătirea pentru iarnă, femeia a solicitat sprijinul autorităţilor.

O altă problemă a fost cea a locuitorilor din Amaţi care nu au curent electric. Aceştia solicită sprijin financiar şi logistic pentru introducerea curentului pe strada ce are o lungime de aproximativ 100 de metri. Pe această stradă locuiesc un număr de nouă persoane.

O mamă a venit să ceară ajutorul preşedintelui CJ pentru găsirea unui loc de muncă pentru fiul ei. Fiul acesteia a absolvit facultatea şi un masterat. Tânărul are un handicap la ochiul drept.

5 Comentarii la "Sătmăreni cu probleme, în audienţă la preşedintele Consiliului Judeţean"

 1. szoby   6 septembrie 2012 at 2:28 pm

  la lucru nu la intins mana

  Răspunde
 2. cucu   6 septembrie 2012 at 3:19 pm

  ce camasa rozosina are consilierul sef :))))))

  Răspunde
 3. consilier   6 septembrie 2012 at 7:04 pm

  mai da de ce merge cu 2 consilieri, nu-i ajunge unul?

  Răspunde
 4. vuvuzea   6 septembrie 2012 at 7:05 pm

  poate unul stie sa scrie si altul sa citeasca

  Răspunde
 5. kuki   6 septembrie 2012 at 7:08 pm

  :))))

  Răspunde

Scrie un comentariu