Un taximetrist s-a aruncat în gol de pe pasajul de lângă pompieri

Czimbalmos Andras, un taximetrist în vârstă de 56 de ani și-a pus capăt zilelor aruncându-se în gol de pe pasajul ce leagă strada Fabricii cu strada Odoreului. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit duminică, 2 septembrie, în jurul orei 08.00.

Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea ”cadavrul acestuia a fost găsit de pompierul de serviciu care apoi a sunat la 112 să anunțe cazul. Taximetristul s-a aruncat de pe pasaj chiar în vecinătatea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU). Pompierul spunea că l-a găsit în mijlocul șoselei plin de sânge”.

Potrivit unor surse neoficiale reiese că bărbatul a amenințat în mai multe rânduri că își va pune capăt zilelor. ”A fost căsătorit de două ori până acum și am înțeles că avea o relație cu o femeie cu care se certase zilele trecute”, a mai declarat Cristea.

Din verificările efectuate de către anchetatori reiese că nu sunt suspiciuni de omor. Cadavrul bărbatului a fost depus la morga Spitalului Județean Satu Mare.

Un Comentariu la "Un taximetrist s-a aruncat în gol de pe pasajul de lângă pompieri"

  1. CALIN   4 septembrie 2012 at 3:12 pm

    DOAMNE FERI, MAI DA CE O CREZUT CA NU MAI SUNT FEMEI PE LUMEA ASTA

    Răspunde

Scrie un comentariu