Enigma de la Plafar, a pus pe jar polițiștii sătmăreni

Polițiștii sătmăreni au de rezolvat un caz mai aparte demn de scrierile Agathei Christie. Și … poate, am avea nevoie și de ajutorul lui Hercule Poirot pentru a descâlci ițele ”afacerii” de la un magazin Plafar din Satu Mare.

Cazul a fost semnalat de către administratorul unității. Acesta a reclamat la Poliție că îi lipsesc banii din casa de marcat. Însă circumstanțele acestei ”afaceri” sunt cât se poate de interesante. Potrivit anchetatorilor cazul a fost semnalat în cursul zilei de astăzi, 4 septembrie.

Un sătmărean a intrat în magazin cu intenția de a cumpăra un produs însă nu a găsit niciun vânzător. După ce a ieșit pe ușă a văzut anunțul că magazinul este închis pe motiv că angajații sunt în concediu. Deoarece situația i s-a părut suspectă, acesta l-a sunat pe administrator care a venit și … l-a servit pe client. Însă, când să deschidă casa de marcat, administratorul nu a găsit nici un leu.

Ce s-a întâmplat de fapt? Cine a lăsat ușa deschisă? Avem de-a face într-adevăr cu un jaf? Banii au fost furați din casa de marcat sau poate, avem de-a face cu o șmecherie de proporții?

Polițiștii au început cercetările în acest caz.

5 Comentarii la "Enigma de la Plafar, a pus pe jar polițiștii sătmăreni"

 1. emil   4 septembrie 2012 at 8:30 pm

  asta da poveste

  Răspunde
 2. Sherlock Holmes   4 septembrie 2012 at 8:40 pm

  Uauuu, chiar așa!?!. Asta da poveste!. Te ține cu sufletul la gură și de abia așteptăm și partea a doua cu deznodământul teribilei întâmplări. Bela nu cumva să nu ne dai și numele făptașului ( dacă desigur va fi dibuit de organul de poliție – Bună sssearra!) :))

  Răspunde
 3. ioana   4 septembrie 2012 at 8:54 pm

  numai in Romanica noastra se poate intampla asa ceva:))

  Răspunde
 4. cancan   5 septembrie 2012 at 2:44 pm

  Romania , tara tuturor posibilitatilor

  Răspunde
 5. VENUUU   5 septembrie 2012 at 9:17 pm

  SAU MAI DEGRABA TARA LUI PAPURA VODA

  Răspunde

Scrie un comentariu