Ponta: Principalul partid de opozitie al USL va fi PP-DD


Liderul social-democrat Victor Ponta a declarat luni, la inceputul BPN al PSD ca, in urma alegerilor parlamentare din toamna, principalul partid de opozitie al USL nu va fi PDL ci PP-DD, formatiune condusa de fondatorul OTV Dan Diaconescu.

„Regret foarte mult faptul ca PDL a blocat o initiativa corecta, anume castigatorul colegiului, asa ca la CJ sau la primarie, sa mearga in Parlament. Le-a fost frica de vot, nu au candidati buni, important este ca si in acest an vom merge la alegeri si s-ar putea ca cel de primul loc sa stea acasa. Dar cred ca nu PDL va avea mult de castigat din aceasta decizie, ci un partid populist care nu are candidati dar va avea un numar important (de parlamentari, n.red.). Eu cred ca principalul partid de Opozitie al USL in 2012-2016 va fi PP si nu PDL si asta nu este un lucru bun pentru modul in care vom pune in practica modificarea Constitutiei la anul si toate proiectele de dezvoltare ale Romaniei”, a declarat Victor Ponta.

„Ne asteapta o toamna dificila din punct de vedere politic dar care trebuie sa se finalizeze asa cum a fost tot anul, cu o victorie electorala clara. Activitatea noastra politica in aceasta toamna trebuie sa fie primordiala, ne vom prezenta la alegerile parlamentare nu ca Guvern, sau cu un CJ ci ca PSD, ca si USL si mesajele si programele noastre politice trebuie sa arate ce va face PSD-ul, ce va face USL-ul pentru cetateni. Obiectivul nostru politic este majoritate parlamentara absoluta, insa nicio campanie electorala nu-i usoara si sunt convins ca PDL vor folosi orice arma, oricat de ilegala, oricat de murdara, contra noastra; acum le-am testat pe toate, suprize prea multe nu cred ca vor mai fi, dar asta nu inseamna ca batalia va fi usoara”, a adaugat co-presedintele USL.

corectnews.ro

2 Comentarii la "Ponta: Principalul partid de opozitie al USL va fi PP-DD"

  1. ioana   3 septembrie 2012 at 9:03 pm

    trist dar adevarat

    Răspunde
  2. Guritza   4 septembrie 2012 at 9:18 am

    ce o ajuns sobolanul DD

    Răspunde

Scrie un comentariu