Peste 270 de candidați din județul Satu Mare au contestat notele de la bacalaureat

Un număr de 274 de candidați au contestat rezultatele obținute la sesiunea de toamnă a bacalaureatului. Vă reamintim că, potrivit rezultatelor afișate în cursul zilei de duminică, 2 septembrie, promovabilitatea în județul Satu Mare a trecut cu puțin peste 20% (20,38%).

Cele mai multe contestații au fost înregistrate la Matematică (109). Dacă ar fi să alcătuim o ierarhie în funcție de numărul lucrărilor contestate pe materii de studiu, pe locul II s-ar situa Limba și literatura română (cu 81 de lucrări contestate) urmată de Biologie (28 de contestații). La antipod se situează Limba și literatura germană, cu o singură lucrare contestată, Limba și literatura maghiară (4 lucrări) dar și Filosofia (4 contestații).

Afișarea rezultatelor finale se va face miercuri, 5 septembrie, la centrele de examen.

6 Comentarii la "Peste 270 de candidați din județul Satu Mare au contestat notele de la bacalaureat"

 1. glumet   3 septembrie 2012 at 12:24 pm

  amu pot face contestatii ca tot degeaba

  Răspunde
 2. Septimiu   3 septembrie 2012 at 12:27 pm

  copii lasati contestatiile ca voi nu ati prea invatat

  Răspunde
 3. Ana   3 septembrie 2012 at 2:45 pm

  Va dau un sfat pentru viitor : pune-ti mana pe carte !!!

  Răspunde
 4. scufita Rosie   3 septembrie 2012 at 2:47 pm

  doamna Ana , da' cine sunteti dumneavoastra sa ne dati noua sfaturi?

  Răspunde
 5. Ana   3 septembrie 2012 at 2:48 pm

  …sunt cineva , care si-a luat Bac-ul.

  Răspunde
 6. coco   3 septembrie 2012 at 3:47 pm

  Aveti dreptate doamna Ana, trebuie sa punem mana pe carte,in 4 ani de liceu am vazut ce si cum se invata in liceele din Romania. Daca sunteti profesoara, probabil o sa va dati seama despre ce vorbesc. In cate licee din judet nu vin profesorii si intreaba elevii: "copii? scriem azi? sau ora viitoare?" "dam azi lucrare sau peste o saptamana?", "raspundem? sau va dau nota pe portofoliu/caiete?" sau "cei cu 4 primesc un punct bonus" sau cate cazuri sunt in care vine directorul si impune profesorului ca elevul "Cutarica" trebeuie sa treaca, doar tacsu' e "boss" la "Printesa SRL"si din cand in cand mai "pierde" cateva foi cu Eminescu prin scoala, asa din "neatentie". Vazand acestea, colegii lui ce vor zice (majoritatea)? "Poi daca pe Gigel il trece sa ma treaca si pe mine!" Si atunci cu ce ma motiveaza sa invat? cand eu vad ca imi rup capu' sa trec la mate si vine ala' cu 2,2,3,5,2,3 de parca ar fi pomelnic la popa si la sfarsitul semestrului are media mai mare decat mine! Atata timp cat nu exista motivatie si mai multa seriozitate atat din partea elevilor cat si din partea profesorilor, care sunt foarte pasivi din pacate pe zi ce trece,vom continua sa avem rezultate dezastruoase la examenele de bacalaureat.
  PS-Invata cine poate si intelege,"n-avem timp de explicatii la scoala, cautati-ma acasa"..

  Răspunde

Scrie un comentariu