Autoturism plin cu ţigări de contrabandă depistat la vama Halmeu

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Halmeu au depistat într-un autoturism condus de către un cetăţean maghiar, 3.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, ascunse în locaşuri special amenajate.

Duminică, 2 septembrie, la ora 12.30, s-a prezentat în PTF Halmeu, pe sensul de intrare în ţară, ceţăţeanul maghiar, Albert S. în vârstă de 25 ani, conducând un autoturism marca Volkwagen. Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului.

Astfel, au fost descoperite ascunse în locaşuri special amenajate, mai exact în podeaua maşinii şi în bancheta din spate, 3.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Ţigările în valoare de peste 14.500 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto este cercetat de poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. Totodată, autoturismul folosit la activitatea infracţională a fost reţinut în vederea confiscării.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.