Scandal în PP-DD Satu Mare, Niță Bujor Golea a demisionat

Dr. Niță Bujor Golea, fostul candidat pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare din partea Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) la alegerile locale din 10 iunie, și-a dat demisia din cadrul formațiunii politice. Acesta acuză actuala conducere a filialei județene a partidului de lipsă de tactică dar și de viziune politică.

”Când am intrat în politică, înainte de alegerile locale, eu m-am bazat pe cei doi șefi, adică pe Mihai Rusu și Alexandru Horvat. Să fiu sincer eu le-am făcut din amiciție dambleaua. În timpul campaniei au fost o serie de zvonuri cu ceva bani luați de la Florisal și existența unei înțelegeri cu UDMR. Până la urmă toate acestea au rămas la nivel de zvonuri deoarece nu au fost adevărate, dar cei doi nu s-au obosit deloc să le combată. Eu am vrut să plec încă în timpul campaniei electorale dar cei doi m-au convins să rămân, să nu se supere Bucureștiul. Să fiu sincer ei m-au adus pe mine să le fac campanie deoarece sunt mai cunoscut. Am demisionat pe 20 iunie, dar Rusu și Horvat nu au anunțat nici până în momentul de față Bucureștiul cu privire la acest lucru”, a declarat Golea.

Președintele organizației județene a PP-DD Satu Mare, în prezent consilier județean, Alexandru Horvat spune că dr. Golea a demisionat din partid din motive personale. ”Noi am luat act de opțiunea dumnealui dar mai așteptăm … poate se întoarce”, a declarat Horvat.

Prim-vicepreședintele PP-DD Satu Mare, Mihai Rusu invocă de asemenea ”motivele personale” care ar fi stat la baza demisiei lui Golea. ”Nu a fost nici un scandal. Chiar nu doresc să comentez acest caz. Dr. Golea ne este prieten și sper să rămânem în relații bune și pe mai târziu. Ce să vă zic? Poate are alte planuri de viitor. El este medic, nu e om politic. A văzut că nu a ieșit treaba așa cum a crezut el, adică nu a ajuns nici măcar consilier local și astfel a decis să plece”, a declarat Rusu.

Dr. Niță Bujor Golea s-a înscris în PP-DD cu câteva luni înainte de alegerile locale din 10 iunie 2012. A îndeplinit funcția de președinte al organizației municipale Satu Mare a PP-DD și cea de vicepreședinte în cadrul organizației județene.

10 Comentarii la "Scandal în PP-DD Satu Mare, Niță Bujor Golea a demisionat"

 1. Tanu   28 august 2012 at 2:12 pm

  :))))))

  Răspunde
 2. Floricica   28 august 2012 at 2:27 pm

  Vai, no asa ceva, …bai mare in PP-DD (in direct)

  Răspunde
 3. Juice   28 august 2012 at 2:34 pm

  Mi-ati f…. toata ziua, cu vestea asta ingrozitoare :))))))))))

  Răspunde
 4. Trefla   28 august 2012 at 2:39 pm

  si fiti atenti ca-l mai si asteapta sa se intoarca inapoi

  Răspunde
 5. Nita   28 august 2012 at 2:48 pm

  Ai ramas cu buzele umflate mai Nita, mai !!!

  Răspunde
 6. cineva   28 august 2012 at 3:29 pm

  Candva ai fost mare si tare, tunai si trazneai la Politie, ei uite cum se invarte roata, acum nici macar servici nu mai ai, esti pe nicaieri ca Vida Geza.

  Răspunde
 7. cocolino   28 august 2012 at 3:33 pm

  nu fiti rai , o incercat si omul ''marea cu degetul''

  Răspunde
 8. asu' de ghinda   28 august 2012 at 3:50 pm

  bine mai zice ''cineva''

  Răspunde
 9. ursu   28 august 2012 at 9:15 pm

  ce fata de mafiot are omul asta

  Răspunde
 10. TARGOVISTE   18 octombrie 2012 at 7:33 am

  BAI TEPARILOR CU STAMPILA PPDD ,MAI ASASINATI MULT MA CODUL BUNELOR MANIERE ,REPETENTI LA CEI 7 ANI DE ACASA . ATI BAGAT DORINTELE ROMANILOR INTR-UN SAC SI ATI INCEPUT SA-L INVARTITI CA SA NE PROSTITI PE TOTI , SA ADUCEM CAT MAI MARE VENIT LA ASOCIATIA FAMILIALO TRIBALA PPDD CENTRALA…

  Răspunde

Scrie un comentariu