Varujan Vosganian: PNL trebuie să se reașeze

Vicepreședintele PNL Varujan Vosganian a scris joi pe blog că partidul trebuie să se “reașeze” cel puțin la nivel decizional în sensul în care “nu trebuie să fie cum vrea un singur om”. Într-un schimb de comentarii cu cititorii săi de pe blog , lui Vosganian i-a fost semnalat faptul că PNL “atârnă la dispozițiile dlui Antonescu”, că partidul trebuie să “tragă concluziile cuvenite” în urma referendumului, iar “asta presupune, în primul rând, să vrea Crin; altfel, vorbim discuții”, relateaza NewsIn .

Vosganian a răspuns că lucrurile trebuie să se reașeze în partid. “Cred că în PNL lucrurile, cel puțin din perspectiva luării deciziilor, trebuie să se reașeze. Așa că lucrurile nu trebuie să fie cum vrea un singur om, indiferent care e acela”, a răspuns Vosganian remarcelor la adresa partidului său.

În ceea ce privește referendumul, Vosganian a indicat un “eșec politic” al USL. “E un succes electoral dar un eșec politic al USL. Ceea ce ar putea afecta potențialul electoral pe viitor”, a punctat acesta.

3 Comentarii la "Varujan Vosganian: PNL trebuie să se reașeze"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.