Oamenii de afaceri din Negreşti şi din Csenger se vor întâlni în luna septembrie

Conducerile primăriilor din Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare, şi Csenger, Ungaria, vor facilita în perioada următoare o întâlnire între oamenii de afaceri din cele două localităţi, în scopul întăririi mediului antreprenorial şi a creării de noi locuri de muncă.

Primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, şi viceprimarul localităţii Csenger, Komlody Miklos, au stabilit cu ocazia întrevederii pe care au avut-o la Zilele Oraşului Negreşti-Oaş să faciliteze, în următoarea lună, o întâlnire între oamenii de afaceri din cele două localităţi, astfel încât aceştia să-şi poată extinde afacerile şi să le internaţionalizeze. În acest sens, primarul Aurelia Fedorca le-a lansat partenerilor maghiari invitaţia de a investi la Luna Şes, precizând că în viitorul apropiat vor fi scoase la licitaţie noi parcele de teren în zonă. Aceasta a arătat că până la finalul acestui an va fi finalizat drumul de acces şi reţelele de canalizare şi electricitate, fiind create astfel premisele pentru dezvoltarea de afaceri.

De asemenea, reprezentanţii celor două localităţi înfrăţite au căzut de acord să caute proiecte comune, astfel încât colaborarea lor să aibă rezultate concrete în viitor.

După vizita delegaţiei din Csenger la Negreşti-Oaş, o delegaţie din capitaţa Ţării Oaşului, condusă de viceprimarul Ioan Cicio, a participat luni în Csenger la manifestările organizate de Ziua Naţională a Ungariei.

5 Comentarii la "Oamenii de afaceri din Negreşti şi din Csenger se vor întâlni în luna septembrie"

 1. Careva   22 august 2012 at 6:48 pm

  bravo nenea viceprimar, tu te-ai dus sa sarbatoaresti ziua nationala a Ungariei iar ungurii de la noi ne-ar manca de vii daca ar putea, bravo inca odata

  Răspunde
 2. HHHHUUUOOO   22 august 2012 at 6:51 pm

  DIN CAUZA ASTA AM AJUNS SA FIM SCLAVI IN PROPRIA NOASTRA TARA, DIN CAUZA LOR A UNGURILOR…NU POT SA-MI EXPRIM SINCERA PARERE DESPRE EI..PENTRU CA SCRIU TOTUSI PE PAGINA UNUI ZIAR….

  Răspunde
 3. monika   22 august 2012 at 6:52 pm

  mie mi se pare o ideea buna

  Răspunde
 4. Anuta   22 august 2012 at 7:08 pm

  Doamna primar, fiti femeie desteapta si fugiti de unguri, ca astia is smecheri. nu intrati in cardasii cu ei, pentru ca atunci cand o sa va asteptati mai putin va baga cutitul in spate.

  Răspunde
 5. amar amar   22 august 2012 at 7:13 pm

  Chiar, nu sunt destui oseni cu bani prin zona care sa vrea sa investeasca chiar acolo la ei acasa, ii chiar asa necesar sa da-ti creanga cu fratii unguri???!!!!!!

  Răspunde

Scrie un comentariu